Tips kring att semestra med husbil, någon?

Snart drar cirkusen ut på turné. Nu har hela familjen semester och vi har överraskat oss själva och hyrt en husbil en vecka men eftersom varken Jesper eller jag har någon erfarenhet av detta så tänkte jag kolla med er. Do's and don'ts? Speciella bra att ha grejer? Och förresten så tänker vi oss en rutt längs Västkusten, från Fjällbacka till Falkenberg ungefär så medan ni ändå är igång så kan ni väl dela alla pärlor på den fronten också innan vi kastar oss ut på djupt vatten.
 
Badet är från bästisens egen brygga tidigare i veckan, hur härligt som helst (bryggan och viken alltså, för appropå djupt vatten - fråga aldrig en badkruka om djupet utanför en brygga - mvh hon med skrapsår på knäna).
 
Foto: Caroline von Büren
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Ni måste göra ett stopp i Grundsund! Västkustens pärla, inte alls så hysteriskt som många andra ställen. Saltön är inspelad där.

Svar: Tack för tipset!
Little miss fix it

2015-07-11 @ 17:03:47
Postat av: Anna H

Haha, du är så rolig! Hoppas att knäna är på bättringsvägen!

Svar: Det är de... ;)
Little miss fix it

2015-07-12 @ 00:43:16
Postat av: Anonym

Håller m om Grundsund! Kompisar har lovordat Olofsbo camping utanför Falkenberg, förra året just m en treäpplare ;-)

2015-07-12 @ 21:23:31
Postat av: Emma

Hade hoppats på massor av husbilstips här bland kommentarerna för vi har också funderat på just husbil. Tänker att det kan passa en mycket rastlös familj där matbehoven oftast inte matchar restauranger... Men om ett par dagar till kanske det kommer en blogg-post med dina bästa tips;)?

2015-07-15 @ 21:49:29
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Isabell

Mitt största tips är att SPARA VATTEN. Använd inte vatten i de mängder ni brukar utan använd så lite som möjligt. Dusha i campingens dushar. Mitt andra tips är att ANVÄNDA TOALETTEN. Det är extremt många campare som inte använder sina toaletter men vi har alltid gjort det. Men kom ihåg att tömma den så fort det finns möjlighet och ha en soptunna på toaletten där ni slänger pappret. Lite campingvett är att man inte går över andras platser och är tystare efter kl.23. Mitt sista tips är att kolla upp reglerna som gäller när man campar. På svenska campingar så finns det regler om hur man får ställa husbilen. Jag tror exempelvis att det ska vara 4 meter mellan varje husbil/husvagn och nosen ska vara ut mot gatan m.m. Dessa regler finns för att om det börjar brinna så ska det vara svårt för elden att sprida sig och det ska gå enkelt och snabbt att ta sig ifrån platsen.

2015-07-27 @ 12:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback