Ett tack känns lite fjuttigt men, TACK!

En hel hög med tack och massa kramar till er alla som peppar och tålmodigt återkommer till bloggen. Idag när jag loggade in kändes det lite som att se ljuset i tunneln! Tunneln den senaste månaden har mest berott på kärvande teknik (hata är ett starkt ord men jag h a t a r verkligen ickefungerande internet, fulla hårddiskar och program i behov av ominstallation. Grrr.) och evinnerligt vabbträsk som helt fick mig att tappa fotfästet i bloggen. Men.
Idag är ongen på förskolan (för 1:a ggn på nästan 3v!), jag har rensat hårddisken och uppdaterat all mjukvara (typ bästa känslan näst efter nyrakade ben i renbäddad säng) och befinner mig på kontoret med wawawiiwa-uppkoppling. Woho!
 
Jag har fått så många tips på inlägg och ämnen, vissa supersnabba och vissa mastodontstora, men sjukt inspirerande hur som. Så än en gång Tack! Nu startar jag om.
 
Flera av mina favoritblommor i samma bukett: ranunkel, poppel, anemoner och brudslöja.

Kommentarer
Postat av: jennie

Men alltså, jag orkar inte ens blogga trots att jag har en unge som är förskolefrisk nästan jämt- pallar inte ens tänka tanken på att få ihop livet med heltidsvab! Hatten av för dig/er och välkommen tillbaka till härliga internet där vi peppar varandra! Kram!

Svar: Ha-ha, tack för att du gav mig det perspektivet! :-*
Little Miss Fix It

2015-03-17 @ 20:05:52
Postat av: Wiveka

Skönt. Du är saknad. Hoppas lillan håller sig frisk och att tekniken är på banan, så du får komma tillbaka i normala rutiner.

Svar: Tack! Två hela dagar på förskolan nu... fingers crossed. :)
Little Miss Fix It

2015-03-18 @ 17:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback