Me myself and I

 
Pjuh. I det här avsnittet av Kom In-podden är strålkastaren riktad mot mig personligen och under en timme håller jag låda. Blir så sjukt full i skratt av den här bilden som togs med stor portion självdistans, om ni nu skulle få för er att tro något annat. Är ni nyfikna på en liten fixarfröken i poddformat så kan ni lägga tid på att lyssna, själv behövde jag skämskudde i några minuter för att vänja mig, det var lite intressant reaktion måste jag säga. Trodde liksom att jag var en person som gillar att stå i centrum till 100%.
 
Avnsittet hittar du som vanligt på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Dessutom finns podden på iTunes eller Libsyn. 
 
Om ni inte vill lägga en timme på att lyssna på mitt prat om livsval och karaktärsdrag så kan ni ju kolla på Let's dance istället. Skulle lätt (nåväl) kunna offra ett lillfinger (man får väl bedövning?!) mot att vara med en säsong i detta spektakel. Svettigt, träning, intensivt, pressat och dans - what's not to like? Blir man föresten en sämre dansare med bara nio fingrar?
 
Helgen kommer annars att ägnas åt både torp  och Hundraåring som ska få lite kärlek. Det är nämligen dags att väcka trädgården till liv och att få upp lite tavlor i Drömkåken.
 
It's Friyay!! Vad ska du göra i helgen? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback