Skrivkramp

Jag vet inte annars hur jag ska beskriva det för någon bloggtorka är det inte, ämnen på inlägg nedklottrade i telefonens anteckningsapp skulle ge ett inlägg om dagen hela mars om det bara var så. Visst brottas jag med den ständiga tidsbristen men den känns konstant och något jag brukar jobba mig runt. När jag inte har en stor jäkla mur av skrivkramp runt mig vill säga. Och den har pågått länge, det har ni ju märkt (även om jag kanske försökt skylla på just tidsbrist). Så jag lyder experternas råd och bara skriver nu. För att få det att lossna. Ville liksom bara säga att jag inte glömt bloggen (och dess läsare), inte övergivit den, eller uppsåtligen negligerat den. Jag måste bara hitta Weblogus Maximus (eller vad nu stora bloggskrivarmuskeln kan heta) och stretcha den ordentligt. 

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt! Bara gör't! En dag kommer fingrarna inte hänga med när inspirationen flödar och krampen släppt. Tills dess, sänk ambitionen, korta inlägg och hyggligt regelbundet värmer upp värsta krampen. Lycka till!

2015-03-10 @ 19:24:49
Postat av: Anonym

Helt rätt! Bara gör't! En dag kommer fingrarna inte hänga med när inspirationen flödar och krampen släppt. Tills dess, sänk ambitionen, korta inlägg och hyggligt regelbundet värmer upp värsta krampen. Lycka till!

2015-03-10 @ 19:25:21
Postat av: Lotta

Höll på att skriva Krya på dej, men mest lycka till med "weblogus maximus"! Jag håller med föregående inlägg. Kram Lotta

2015-03-10 @ 19:36:25
Postat av: Anonym

Ser så mycket fram emot dina inlägg. Är inne på bloggen osunt mycket och ser om du har uppdaterat.. Känn ingen press ; )
Tycker att du är så otroligt duktig, skriver så roligt och är inspirerande på alla sätt och vis. Så släpp pressen och inse att "you had us at hello" dvs vi läsare finns där oavsett om du sätter ribban högt eller lågt. Blir så glad av alla dina inlägg! Lycka till!

2015-03-10 @ 20:18:59
Postat av: Sandra

Hej!
Många bloggare jag läser har skrivit lite samma sak det senaste att de inte känner inspiration att skriva. Men jag tycker många gör en "ÖNSKERUBRIKER". Vilket jag hade varit kul på din blogg. Dvs du gör ett inlägg om att vi föreslår olika rubriker som vi önskar se ett blogginlägg om. Och så väljer du ut och bloggar? Kanske man kan få lite idéer, eller inspiration. Vissa rubriker kanske man verkligen kan tolka och vända och vrida på så du får igång inspirationen. Bara en ide.

2015-03-10 @ 20:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback