9 från insta

Telefonminnet är fullt, igen, och främst beror det på alla snapshots från vardagen jag envisas med att ta. Förvisso tittar jag ofta igenom flödena men idag var det alltså dags att göra mer plats. För nya. Här kommer lördagsgodis i form av ett kollage av några septemberbilder, flera från mitt instagramflöde. För mer i samma stil kan ni följa mig på  @littlemissfixit.
 
1.] Snart är det dags att packa ihop torpet för vintern, när uteduschen går i vintervila gör handdukarna det med. 2.] Var en sväng på Artilleriet när jag var i Göteborg, och blev kär i en stol. Eller färgen på en stol. 3.] Sommarens nyheter på ett köksgolv nära mig blev en instagrambild närmare dig. 4.] Det har gått ett år sedan den där kvällen vi blev kära i Hundraåringen och sen fick ett gammalt hus på halsen. 5.] Målbild för bra vänskap 6.] Och appropå regnbågen - Colour Of The Year 2016 och moodboards i guldockra. 7.] Ännu fler härliga kulörer och kanske årets finaste blombukett kom med pressutskicket från Sadolin. 8.] Boo, våra hjärtans fröjd och glädje. Senast idag tittade jag och Jesper på varann och konstaterade att hon är alldeles ljuvlig just nu. Oftast glad och alltid full av funderingar som får oss att se på världen lite mer med ett barns ögon. Här spekulerades det i vad som brummar i en lada. Ett spöke ligger betydligt närmare till hands än en fläkt  9.] Tranorna är tydligen inte lika förtjusta som jag i ett Öland i höstskrud. Bye bye birdies, vi ses i vår!
 
Och bye bye säger jag också här, nu blir det ifattkollning av Bron, vi ses imorgon! Då blir det förresten en ny lista, missa inte den.
 
Foto: mobilbilder av Sara Zetterström, förutom textcitatet som är en käll-lös skärmdump.

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

En sådan härlig bild på Boo det där!
Och den där blombuketten skulle man ju försöka återskapa till sig. Så fin!

Svar: Ha-ha, just nu är hon så rolig att jag skulle vilja konservera henne, men det är väl straffbart har jag hört. ;)
Little miss fix it

2015-10-04 @ 09:25:41
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Nilla Tankebubblor

Ja, men skulle vilja bevara dem i den åldern! Men det kommer mera att se fram emot som tur är.

2015-10-05 @ 17:09:07
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback