Helgens unn - DIY lavendeldoftande badsalt

Den här veckan går till höstens mest intesiva, mest på grund av svängningarna mellan jobb. Ena dagen planering av ett vardagsrums-set för en lokal reklamfilm och nästa hals över huvud inkastad (nåväl, det var onekligen frivilligt) i planeringen av en stort kontorsombyggnad i huvudstaden tillsammans med en arkitektbyrå. Viva frilansliv! Som grädde på moset är det ännu en tioåring som skall firas, ikväll blir det reklamfest hos Wilson Creative. Hittade ett busenkelt recept på välgörande badsalt via bloggen The Every Girl, det skall jag testa att röra ihop, själva doppet får väl bli i Boosans balja eftersom Hundraåringen fortfarande saknar badkar. Eller så blir det helt enkelt en fin present till någon badkarsägare jag gillar. Happy Friday!
 
Man behöver:
1 dl havregryn
ekologiska lavendelblommor
1 dl epsomsalt
matberedare/mixer
burk eller tygpåse för förvaring
 
Mixa havregrynen till ett fint mjöl, blanda det med saltet och addera lavdendelblommorna till blandningen efter egen smak. Tänk på att lavedel är ganska starkdoftande så överdosera inte. Förpacka badsaltet på burk eller påse.
Färdigt!
 
 
[ o ]: via bloggen The Every Girl

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej!
Härligt tips! Jag saknar dina mer "byggiga" DIY inlägg, det var bra inspiration till vad man kan göra i hemmet...

Ha en fin helg!

Svar: Jag saknar dem också Erika, ska försöka skärpa mig på den fronten! Kan du ge exempel på ett som inspirerade dig? Tack för att du läser och kommenterar! Kram
Little miss fix it

2015-10-17 @ 11:52:55
Postat av: ByJuliaP

Måste testa detta!

2015-10-17 @ 20:10:09
URL: http://byjuliap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback