På poddfronten äntligen nytt

 
Hildur och jag tog en rejäl poddsemester i år, inte ens en liten specialpodd blev det på hela sommaren. Rätt skönt måste jag säga, ibland vinner man på att få längta efter något och bli sugen igen. För det är vi nu - poddsugna och vi kommer att släppa ett nytt snack varannan fredag. Känner du att du sitter på en frågeställning eller ett problemområde inredningsmässigt så får du mer än gärna höra av dig antingen här i kommentarsfältet eller via poddens facebooksida, det kanske är ett perfekt ämne för Kom In-podden.
 
Nu finns säsongens första inspelning ute för lyssning här, och innehållet kan den okrypstiska rubriken Sedan sist skvallra om.
 

Kommentarer
Postat av: Klara

Härligt att ni är tillbaka! Äntligen! Jag skulle gärna höra ännu lite mer om färg, här ni tänker kring färgsättning och hur ljus osv kan påverka färgen och känslan i rummet tex. Även hur ni tänker kring konst, och att hänga tavlor. Hoppas att du haft en härlig sommar! Och välkommen tillbaka 😊

Svar: Hej Klara och tack för peppen! Vad kul att du är så konkret i dina önskemål, vi har ju varit inne och nosat på det mesta av det men kanske kan vi specificera oss ännu mer. Tack för att du lyssnar!
Little miss fix it

2015-09-12 @ 18:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback