Sadolins nya kulörkollektion 2015 och en fredagsbukett

Ibland får man svar och ibland får man svar på tal. Samtidigt som mitt tidsinställda inlägg om bristen av inspirerande florister i stan låg och väntade på att publiceras (jag förbereder inlägg ibland, när jag hinner, om jag har mycket att göra för att undvika bloggtystnad) så fick jag ett pressutskick från PR-byrån Change signerad Sadolin. En pall målad i en av höstens åtta kulörer och en obeskrivligt ljuvlig matchande blombukett levererad till dörren (perfekt med pall när vasen ska fram ur överskåpet). Buketten bunden av en lokal florist - in my face. Nåväl, jag ska försöka slita mig från blommorna och fokusera på färgerna.
 
 
De åtta kulörerna är uppdelad i två paletter, en kallad Soft: Raspberry Pink, Cotton Candy, Pear Green och Blue Macaron ingår i den medan Salty Liquorice, Blueberry Crush, Chocolate Syrup och Fudge tillhör paletten Contrast.

Obs, missvisande färgkalibrering av skärmdump från det digitala pressutskicket.
 
Pallen är målad i den djupa bruna nyansen och på färgburken som följde med står det Chocolate Syrup ♥ Sara. Naaw. I hate to break it to you chokladsirapen, men jag är gift. Dessutom tilltalas jag personligen mest av bomullsgodis, saltlakrits, blåbärssvärmeri och kola just nu. Boos favorit är hallonrosa. Hon är tre år och indoktrinerad, vad kan jag säga. Inspirationen kom mycket lägligt måste jag säga för jag har ett skåp som väntar på att målas om och jag har slitits mellan mjuka pasteller och djupare kulörer, menvarför välja när man kan kombinera! (Cotton Candy gömmer sig förresten i färgfjädern på bilden.)
 
 
Det här skriver jag i realtid under ett lunchstopp på hemmaplan, ska tillbaka till kontoret en sväng och hinna med lite ärenden på stan innan jag kan ta kväll, medan jag stoppar ner näsan än en gång i den ljuvliga buketten och önskar er en fin fredag!
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback