Lisa Bengtssons design ass.


Det finns vissa tillfällen som jag önskar att jag a) fortfarande studerade = hade en inkomst (visserligen till låns men ändå) och relativt mycket utrymme för yrkesmässiga experiment, b) var ekonomiskt oberoende. Just nu är det ett sånt tillfälle för Lisa Bengtsson söker en assistent! Tänk om man kunde få vara lite kappvändare och bara göra alla roliga saker som kom i ens väg. Då skulle jag definitivt skicka in en ansökan.
Jag tror att hon är en riktigt hygglig prick den dära Lisa, vi skulle go mönsterbananas ihop och jag skulle få lära känna hela hennes formgivningsfamilj (vi har ju alla redan tagit del av både familjen och svärmor) och fixa te eller kaffe (shit, jag vet faktiskt inte vad hon föredrar...) närhelst hon bad om det. 
Hoppas du läser detta Lisa och kan erbjuda en liten praktikantlön, eller se till så att arbetsförmedlingen även ger aktivitetsbidrag till tjänstlediga inredare, för förutom kaffebryggare hanterar jag både InDesign & Photoshop lekande lätt åsså är jag ju "precis som han Ingvar Kamprad". Doesn't that counts for something...

Foto: Montage av bilder från lisabengtsson.se, privat samt illustration av Tove Jansson

Kommentarer
Postat av: pernilla

Åh så sött! Du skulle ju få jobbet direkt! ;)

2009-06-11 @ 20:57:45
Postat av: Ida

Vilken fin blogg du har Sara!

Älskar ju inredning så är inne här varje dag och tittar :) Mamma sa även att jag skulle älska ditt och Jespers hem för du hade tydligen massa pärlor och annat roligt :P

Tog ju studenten i fredags så gå gärna in på min blogg och titta, har lagt ut några bilder som jag tagit hos fotograf och jag ska även lägga ut fler bilder från själva studentdagen när jag har tid :)

Kramar Ida!

2009-06-11 @ 21:51:53
URL: http://miniiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback