Egon - och glad!

Ibland händer det små saker som man kan leva på länge - lite egotrippat sådär. En sån dag hade jag. Först upptäckte jag att söta Anna-Karin som driver en av mina favoritbutiker i Kalmar hade skrivit ett snällt inlägg om mig på sin blogg. Och sen, på jobbet, hjälpte jag en kund (eller två, det var ett par i övre medelåldern) som behövde råd för att ta ett köpbeslut. Till synes en enkel och självklar uppgift även om min direkta kundkontakt oftast är ganska liten. När kunden bestämt sig och mitt jobb var gjort säger mannen med en sällsynt värme och förnöjsamhet i rösten; "-Tack så jättemycket för hjälpen, du är precis som han Ingvar Kamprad!" Jag skrattade och sa att jag skulle ta med mig den den kommentaren och suga på. För mycket kan man säga, men det finns sämre människor att bli jämförd med!


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Hildur

Härlig bild med ballongerna! Och visst värmer det när man får såna uppriktiga och tacksamma kommentarer av sina kunder. Upplevde likadant häromdagen av en kund som jag tidigare hjälpt med en invändig färgsättning. Och nu ville hon ha hjälp även utvändigt. Nu har jag fått fria händer att färgsätta huset. Spännande!

Tack för länkningarna i tidigare inlägg. :-) Jag har inte fått upp mina fåglar ännu. Men dom väntar tålmodigt på mig! Kram och fortsatt trevlig vecka!

2009-06-10 @ 22:31:48
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Anna-Karin

Haha, fast jag tycker du är sötare än Ingvar Sara!

2009-06-11 @ 21:57:31
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback