Hotel Tylösand Spa

Det som jag tror skiljer The Spa från andra ställen för rekreation är Tres Hombres Art som gör det till ett av Sveriges största gallerier. Den fantastiska utställningen av nutidskonst består av ungefär 400 verk och finns att beskåda runt om på hotellet och det är en blandning av målningar, skulpturer, grafik och foto. Konstnärer jag kände igen var bl. a  Anton Corbijn, Ernst Billgren och Jonas Åkerlund. En långhelg som denna var det ganska mycket folk och det blev nästan lite trångt på spaavdelningen, bilderna tog jag vid lunch för då var det folktomt, de flesta äter väl eller checkar ut vid den tiden. Utbudet med bubblande pooler, isvak, saltvattensbassänger, utomhusbad och olika sorters bastu gör att man inte blir uttråkad och det är rätt skönt att morgonrocken är it-plagget! Ett minus för att tofflor inte ingår i spa-paketet, jag vill ha fula hotelltofflor och inte behöva ta med mina gamla flip-flops.

Restaurangen serverade god mat och en underbar frukostbuffé där man beställer pannkakorna eller omeletten direkt av kocken. M-m-mh!

Jesper och jag tog en Topp till tå-behandling i ett dubbelrum och det var supermysigt att lyxa tillsammans, även om han mest ville sova och jag prata... En biverkning av Hotell Tylösand, som man ska vara medveten om, är beslutsångest. Just nu kan vi nämligen inte bestämma oss för om vi ska köpa den där tavlan vi förälskade oss i eller inte.


Foto: Sara Zetterström/Little Miss fIx It

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Ser underbart ut. Har bara lyxat mig i Varberg hittills.

2009-05-26 @ 23:15:58
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Åsa Lundstedt

Tycker om det du skrev! Trevligt att se en del schyssta grejer och inte bara det vanliga sakerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

2010-09-23 @ 22:13:31
URL: http://royalorchidholidays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback