Lotta Kühlhorns designar för IKEA

"Skog, stad, under vatten och något grafiskt. Det var de bilder jag valde att jobba med då jag skapade metervaran ANNAMOA. Inspirationen hämtade jag från fabler och ordspråk om djur. Dessutom tänkte jag tillbaka på miljöer och saker som jag gillar, exempelvis lappländska Storlien och stadsdelen Skanstull i Stockholm. Varje motiv har ett starkt uttryck som berättar något. Jag kan se dem uppspända på kilramar, som tavlor. Hoppas att du gillar dem!"

OM jag gör!! ANNAMOA är ny och färgstark textilkollektion från IKEA, designad av mönsterdrottningen Lotta Kühlhorn och det är henne citatet är hämtat ifrån. Jag älskade denna metervara från första stund jag såg den. Den är så underbart lekfull och härligt färgglad. Dessutom är jag svårt svag för söta djur och figurer. Min favorit är helt klart den med rävarna - rosa och grönt surprice, surprice ;-). Enda nackdelen är att det liksom ganska snabbt går inflation i IKEA's tyger, eftersom utbudet är relativt begränsat och priset är så otroligt lågt! Det är ett dessutom ett gissel att jobba på IKEA för jag får ju se alla nyheter långt i förväg men kan ju inte publicera dem hur som helst. Oftast blir jag därför nästan sist med ett blogginlägg ha-ha. Denna gång är det dock ingen idé att ni rusar till närmaste varuhus på studs eftersom säljstarten är först 1/10. För dessa sköningar betalar man 59kr/m. Wie gefunden!


Foto: IKEA

Kommentarer
Postat av: mamamekko

Wow, dessa gillade jag! Kändes verkligen annorlunda för att vara IKEA, även om jag gillar många andra av IKEAs tyger, men dessa stack verkligen ut. 1/10 får jag åka dit då och köpa på mig en meter av dessa härligheter :)



2009-09-14 @ 19:34:32
URL: http://www.vitdesign.se/mamamekko
Postat av: Maja

Snyggt. Skulle passa i barnrummet. Tycker barnrum ska sprudla av färger. Stilrent får man ha någon annanstans.

2010-06-04 @ 15:34:31
URL: http://sv.procurvesplus.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback