Ny vinkel i sovrummet

Vårt sovrum är under förvandling här hemma, jag hintade ju att något var i görningen för ett tag sedan och de flesta, som ägnar sig åt lite heminredning emellanåt, känner säkert till det gamla djungelordspråket: en ommöblering kommer sällan ensam. För så är det ju, byter man färg på lampskärmen så passar helt plötsligt inte soffkudden in, och fyndar man en fantastisk vas på loppis så kan man ge sig tusan på att den kommer att få tavlan som nyss var så snygg att kännas helt malplace. Sovrummet är unde stor re-make och efter att ha målat rubb och stubb kändes det inte rätt att återställa allt som innan varför jag lämnade gardinstång etc. omonterat. En känsla som visade sig vara helt rätt då jag spontanköpte ett nummer av PLAZA Magazine under en semestertankning i Halland och fick syn på denna supersnygga klädstång. En svetskunnig granne har briefats och så fort jag kommer ihåg att påminna honom om att ta med ett vinkelmått så kommer vår egen variant att ta form. Jag var ju inte helt nöjd med den tidigare stångens estetik och jag tror att denna nya hängare kommer att ge hela rummet ett lyft.


Foto: Faksimilbild av Sara Zetterström ur PLAZA magazine 07/2010

Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Vansinnigt snygg och praktisk lösning!!! Eftersom jag har en svetskunnig lillebror så får jag väl se till att fjäska lite. Men först var det ju den där hyllan till mina pocketböcker. ;-)

Tack för den fina sången på telefonsvararen!!! Jag hör av mig imorgon eller torsdag... Har ju några tidningar som vill till Tibro i helgen. :-P KRAAAM!!!

2010-08-17 @ 22:46:45
URL: http://fixaodona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback