Nya jobbet går som på räls

Ursäkta en riktig "Kålle å Ada"-rubrik men den serverades på volley och var bara att smasha in, ha-ha. Snart är första veckan i ny tjänst avklarad. Pendlarstatus dessa tre dagar ser ut som följer: På sex sträckor har förbindelsen lyckats bli försenat sammanlagt nästan 4 timmar. Jesper som också dagpendlar, men inte lika långt, säger att jag haft maximal otur och jag vill verkligen tro honom för fortsätter det så här så vet jag nog inte riktigt vad jag givit mig in på. P g a förseningarna och kommande deadline blev det tågjobb idag. Jag har skrivit på ett sekretessavtal och får under inga omständigheter yppa yrkeshemligheter för obehöriga och trots att mina högst skissiga utkast i dagsläget inte på något sätt är specifika så tog jag det säkra före det osäkra och satte mig i den tysta vagnen (där de flesta sover), längst bak utan möjlighet att bli kikad över axeln.
Nya favoritpennorna kommer från Fiber Castell och udd 0.2 riktigt dansar över pappret! "Hmm, har jag fått med allt nu?"

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Melissah

I just discovered your lovely blog. I'm just new into blogging this year & have just finished off my own blog on fashion, food, travel & interior design.

http://scrapbook-melissah.blogspot.com/

I had a lot of fun putting it together maybe you would like to check it out if you have a spare minute.

x

Melissah

2011-06-11 @ 01:58:56
URL: http://scrapbook-melissah.blogspot.com
Postat av: pernilla

Spännande! Jag tror att jag såg dig svischa förbi på perrongen i Älmhult igår. Om det var du måste jag säga att jag älskar dina söta träskor ;)



Trevlig helg!

2011-06-11 @ 11:26:05
URL: http://vitaparlor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback