Flera sidor av samma mynt

Jag fick syn på en jättefin pläd via Remodelista. Glad över den tydliga länkningen klickade jag mig vidare till danska HAY som är återförsäljaren av Plus 9. Döm om min förvåning när jag insåg att den ullfilt jag spanat in såg helt annorlunda ut här än på den första bilden. Jag tvekade först om det ens var samma pläd? Det är väl baksidan med att bildknarka styling, "verkligheten" har onekligen flera sidor och ibland blir det så tydligt att det är något visst med att klämma och känna innan man slår till med ett köp, att en bild kanske bara visar utvalda delar och inte "the full monty". Har du gjort något riktigt grisen-i-säckenköp på webben?
 
Samma lika?
 
Foto: översta bilden via Remodelista och undre bilden produktbild från HAY
 
 

Kommentarer
Postat av: Tippbritta

Wow så snygg den var i neonrosa! Men inte alls på andra bilden. Den finns inte i flera färgställningar?!

Ha en bra dag :)

Svar: Eller hur, men lila. Not so much. Jodå finns i tre färger följ länken till HAY bara.
Little Miss Fix It

2012-08-01 @ 08:06:43
URL: http://tippbritta.blogspot.se
Postat av: Nilla

Jag googlade vidare på samma pläd. Kul! Så här står det t ex på Olsson & Gerthel: "Genom att kombinera klara med diskreta färger samt att använda en dubbel vävteknik"... Det är helt klart en pläd med många sidor :-) och många färger. http://www.olssongerthel.se/produkt/plus-9-plad
Jag gillar den!
Men visst kan bli lurad av produktbilder. Jag gillar min Pia Wallin Cross-pläd. Men jag trodde att det vita skulle vara mera vit än naturvit av bilderna att dömma.

Svar: Jamen den ser ju så läcker ut på den första bilden, men sen jag som har lite svårt för lila... och att vika den i perfektion hela tiden, nej. :) Jag har tänkt precis samma sak om Crux/Cross-plädarna, och IKEAs STOCKHOLM RAND matta som jag hade hemma en sväng. Snyggt på bild men väl gult i verkligheten tyvärr.
Little Miss Fix It

2012-08-01 @ 11:42:13
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Nilla

Pia Wallén menade jag såklart.

Svar: Såklart :)
Little Miss Fix It

2012-08-01 @ 11:49:02
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag såg den på bild, (blev kär! )åkte sen till butiken och klämde och kände, näääh samma känsla fanns inte längre. För tjock, för kliig och inte alls lika underbar som på bild.

Svar: Amen vad skönt att höra Petra, då kan jag släppa tanken på den nu :)
Little Miss Fix It

2012-08-01 @ 19:23:00
URL: http://frkarp.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback