Sova sött

Jag är slut som artist. Just nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Igår var jag ledig men idag var det åter jobbdags, med andra ord hade jag ingen klämdag. Det hade däremot hela övriga Kalmar verkade det som, dessutom regnade det i strida strömmar hela dagen och de flesta tyckte att det bästa regnskyddet var under IKEAs tak. Vet inte om det blev kassarekord [all time high] något som det ryktades om innan jag gick hem.. men galet mycket kunder var det! Jag hann inte på långa vägar med att bygga och rekvisitasätta BRODER-serien i den utsträckning jag skulle. Det var trångt och idag var jag främst säljare, inte inredare. Så kan det vara ibland...

Även jag var kund framåt kvällen... imorgon skall operation dagsverke: soffdyna avklaras. Pinnsoffan i hallen ska få kläder och ett stycke skummadrass inhandlades.

Nu ska jag slå ihop mina blå och det gör jag i våra nyinköpta, nytvättade ljuvligt rosa lakan. Jag känner att min fablesse för rosa börjar spåra ur en aning, men what the heck.. i natt ska jag sova som en prinsessa!

Natti natti!

Uppdatering: Jag nämde ju det underbara shoppingkaoset denna fredag... och gissa vad. Det bidde All time high!! Över 8 000 besökare hade vi denna fredag, det kan jämföras med öppningsdagens c:a 12 000 besökare och en vanlig fredag då vi har runt 5 000. Inte konstigt att jag fick trängas om utrymmet på golvet... och klirr i kassan blev det. Underbara framtid! Dessutom blev det tårta i personalmatsalen på måndagen. Jej!

image388
image389image390
Påslakan MALOU, lakan SOVA, örngott SOVA. Allt från IKEA.

Här hemma bor även det gröna setet , MALOU är tätvävt av finare garn och underbart mjukt att sova i!

Bilder: ikea.com

Kommentarer
Postat av: Emilia

Stackare... skönt att det e lördag idag iaf! Så du var vara lite ledig! Ja igår regnade det och jag satt med min uppsats hela dagen.. skittråkigt. Är så less på allt det där nu.. jag har sån ångest över så mycket.. jag har alla dessa måsten. Nä.. nu ska jag fortsätta med den. *kräkas* baj baj, honeypie.

2008-05-03 @ 11:42:02
URL: http://wordsinthewires.blogg.se
Postat av: Sionac

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2009-12-16 @ 08:49:47
URL: http://sionac.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback