Surfgrönt sovrum

Som ni kanske minns drog jag  igång en massiv sovrums-make over under två av semesterns få dagar på hemmaplan, något som resulterade i ett utdraget detaljarbete under höstens dyrbara helgledighet (Note to self: gör inte om det de närmaste åren). Sedan någon månad tillbaka står i alla fall vårat surfgröna sovrum färdigt. Som det jämställda äktenskap jag och Jesper lever i fick han välja väggfärg (jag inredningshärskar i hall, kök, badrum, klädkammare, vardagsrum och kontor och han i sovrummet =jämställt) och det blev ju verkligen en motpol till allt det svart-vit-gråa med färgglada detaljer som annars råder här hemma. Färgglatt med svart-vit-gråa detaljer kanske man skulle kunna säga. Men jag gillar det, det är som en liten vitamininjektion mitt i hemmet och vill man få en mer sober känsla är det bara att dra för draperiet.

För att tona ner intensiteten i rummet valde jag att måla elementet i samma färg som rummet... Skämt å sido, det här var en lektion i hur svårt det är att på riktigt veta det färdiga resultatet när man tittar på färg till ett rum. Yta, vinklar, strukturer, ljus, angränsande material är bara några av parameterarna som spelar in. När jag lät elementet bli en del av rummet genom att måla det i samma kulör som väggen insåg jag att det var lämpligt att måla hyllplanen och gardinstången i en annan, dovare nyans, och för att bryta upp färgpartierna använde jag flera större tavlor på väggarna och en lugn grågrön ton på draperi och rullgardin. Flera av lösningarna som nattygsbord, klädstång, lampor och draperi är jag riktigt nöjd med och tröttnar vi på färgen, ja då är det bara att måla om.


Foto: Sara Zetterström

Berlock - spännade klädhängare från Disco Volante

För ett par månader sedan utlovade jag en lansering av ny spännade design här på bloggen. Min vän och tillika formgivare Charlotte Ryberg, bakom designbyrån Disco Volante, visade i höstas upp sin nya klädhängare Berlock. De första bebisbilderna (mina) som var på villovägar har kommit till rätta och nu finns även ännu härligare produktfoton att tillgå via Disco Volante.
Charlotte och jag har alltid haft bra diskussioner när det gäller design och agerar många gånger bollplank åt varann, vilket är fantastiskt när man helt ärligt verkligen vill varandras bästa och dessutom har olika infallsvinklar att angripa ämnet. Och även om jag inte skulle känna henne personligen så är jag övertygad om att jag skulle gilla hennes grejer, hon har en säregen förmåga att använda spännade material kombinerat med gediget hantverk och framställa enkla, funktionella och vackra saker. Nu senast uppmärksammade Berlock, en del i den nya Fashion Object Collection av Disco Volante.

Berlock är en mångsidig kläd- och accessoarhängare. Den råa men dekorativa replänken, kombinerat med de lättupphängda fästpunkterna i solid svartbetsad ek, ger möjlighet till valfri längd, flexibel höjd och tillägg av smyckeslika detaljer (berlocker) i svart 100% ulltextil för snygg förvaring av favoritaccessoarer, plagg och modedetaljer.

Just nu visas den i London men är du sugen på att se Berlock i verkligheten kommer hängaren att finnas i en helt nystartad designbutik i Stockholm från och med januari. I'll keep you posted.


Foto: första bilden Sara Zetterström, Little Miss Fix It. Illustration och övriga bilder Charlotte Ryberg, Disco Volante

Feeling lucky

Jag brukar sällan för att nästan säga aldrig vara med i olika bloggtävlingar, främst för att det oftast går ut på att publicera ett påtvingat inlägg. Idag gör jag ett undantag för priset är superfint och bilderna likaså, dessutom känner jag mig lite turlig hi-hi. Via härliga Sofie med bloggen [room] by sofie kan man alltså vara med och vinna en häftig ullkudde med korsapplikation i skinn från I ♥ KUDDAR där min favorit är kusinen till vinsten - denna grå skönhet, så enkel, fin och lättgift med vår soffa! Vill du också vara med i utlottningen ska du genast kika in hos Sofie, tävlingen pågår nämligen bara i en knapp timme till.


Foto: I ♥ KUDDAR


Grön jul i udda glas

I fredags gjorde jag helghandlingen på egen hand eftersom Jesper varit och jobbat i Turkiet hela veckan. Oj som jag gillar det, att i lugn och ro fnutta runt i butiken och hitta något nytt läckert bröd eller spännade excotisk frukt att testa. Något annat jag hittade var små julstjärnor och hyacinter i miniatyr. Om det är något jag är allergisk mot så är det juliga tantblommor av just nämnda sort. Då heter tydligen botemedlet miniatyr och vita , jag är löjligt förtjust i allt som är en mindre kopia av en stor förlaga (Converse i strl 18 är ett lysande exempel) och vitt är ju inte fullt så juligt som rött, för helt plötsligt ser jag mig själv betala för tre små tantblommor deluxe. Växter och jag är ju ingen bra kombo men skam den som ger sig och nu har en liten julgrupp tagit plats på matbordet. Små juliga blomkrukor existerar inte här hemma och för att skapa lite mer spänning med olika nivåer använde jag tre udda glas. NYSNÖ från Ikea, ett whiskeyglas och ett litet loppisfynd. Alldeles lagom juligt för min smak.


Foto: Sara Zetterström

Shoppingtips - The Home Company

Första advent betyder sedan barnsben julskyltning för mig, en tur på stan och kanske några julklappsköp. För några veckor sedan var jag i Karlskrona på en shoppingtur för första gången och en given butik att besöka var The Home Company som jag beställt Designers Guild-tyg ifrån tidigare. Butiken är som en godisbutik för inredningsälskare med ett brett sortiment av namnkunniga designers med allt ifrån små bra-att-ha-saker till basutbud som soffor och lampor. Jag hade så kul tillsammans med Lia, butikschefen, att jag nästan glömde tiden för den kvällens kalasbjudning och innan jag var tvungen att kasta mig i bilen så hann jag beställa en uppsättning the Dots från Muuto. Via ett trevligt mejl häromdagen fick jag veta att de borde dimpa ner i brevlådan vilken dag som helst - hurra! Jag gillar verkligen butiker som förstår vikten av att ta hand om sina kunder och kanske ge det där lilla extra, som ett muntert leveransbesked eller ett intresserat samtal om inredning och jag hoppas att våra vägar korsas igen. Om du ska på julskyltning i blekingetrakten så missa inte denna snygga inredningsaffär, och ska du inte dit så har de en finfin webbshop med ett urval av produkter här. Gillar dessutom deras slogan "Design is not a philosophy, it´s for life". Amen.


Foto: Sara Zetterström

Gobitar från Jieldé, DESIGN HOUSE STOCKHOLM, Oddbirds, Flos, Muuto, Ferm Living, Rice och Hay för att bara nämna några av leverantörerna. De säljer även fina kuddar i eget namn, en söt prylfavorit är Once a day - burken med lyrisk medicin för årets alla dagar och på sista bilden står Lia och visar en nyhet vars "pappa" jag redan lyckats glömma.


Back in business

Tyst som i graven är en passande beskrivning av bloggen de senaste veckorna. Tråkigt men sant och de tysta dagarna kommer sig av att det varit bara jobb och ingen fritid för min del, eller rättare sagt, de få timmarna jag haft över har jag varit så trött att inte ett klokt ord kommit över tangentbordet. Förra veckan var det sista rycket i Älmhult och plåtning stod på schemat, förmodligen det roligaste jag gjort jobbmässigt någon gång! Mer om det senare och förhoppningsvis kan jag visa er resultatet så småningom. "Utan att passera gå" åkte jag på inspirations- och utvecklingsdagar med Friskis & Svettis och denna veckas kvällsarbete har mest handlat om just träningsbiten. Hur kul som helst men jag ogillar verkligen att behöva prioritera bort det som jag brinner för minst lika mycket - bloggen!

Jag hoppas att ni inte helt ledsnat på mig fina läsare, för jag har verkligen saknat den dagliga kontakten med er genom kommentarer och mejl och inte minst genom alla andra bloggar! Den här helgen välkomnar jag med öppna armar och nu när vintern slagit till med full kraft i Kalmar kommer jag att dela tiden systerligt mellan skrivbordet och att insupa lite uppfriskande luft och krispig natur. Frukost med massor av tända ljus och en kopp te tillsammans med dagens tidning blev en härlig start på dagen och förutom friskluft tänkte jag hinna med ett besök på loppisen i nästa kvarter, något jag inte gjort på jag-vet-inte-hur-länge, nu när jag springer ut en sväng. Vad händer hos er? Tell me how you're doing!


Foto: Sara Zetterström


Convoy till folket

Alla som driver en blogg har säkert både en och flera gånger råkat ut för att andra bloggare gör ett inlägg om precis just det som man själv tänkt skriva om, för så är ju livet - flera själar och en tanke. Jag har ett par gånger den senaste veckan tänkt dela med mig av en av mina absoluta favoritbloggar, men min egen snålhet har stoppat mig för det är ju lite så i bloggvärlden att så fort något speciellt ser allmänhetens ljus så blir det så uttjatat att det liksom tappar lystern lite. Tyvärr funkar i alla fall jag så men vad fasiken, Lotta Agaton föregår med gott exempel så jag ska väl inte vara sämre. Här har ni Convoy - se och njut!


Foto: bilder via convoy.tumblr.com

IKEA the book

Imorgon lanseras IKEA the book. Det verkar vara en färgstark skildring av formgivarna, produkterna och mycket av det som bidragit till det IKEA vi ser idag, allt utifrån författaren Staffan Bengtssons (bl. a chefredaktör på designtidskriften FORM) perspektiv. Boken finns i tre färger och på både svenska och engelska och kan beställas direkt från Arvinius förlag eller på Adlibris. Jag är supernyfiken på boken och särskilt då att läsa om formgivarna - det är ju på den himlen jag själv hoppas att lysa en dag. ;)


Foto: pressbilder Arvinius

Ge lampan ett nyp

Via Tiger på DIY-or-DIE såg jag lampan (tyvärr hittar jag den inte via länken till 101woonideeen.nl) som inspirerat mig både på jobbet och privat. Gällande det senare så fick jag en röd lampsladd, i julklappsspelet i fjol, som var för kort för att passa i arbetsrummet där jag ville ha den men för lång att hänga över köksbordet som var alternativ två. Tricket blev att nypa upp sladden med en gammaldags klädnypa i trä som jag målade svart så nu lyser den upp vårat kök både bildligt och bokstavligen. Less is more.


Foto: Sara Zetterström

På önskelistan: Vipp soptunna

Den dagen vi flyttar till drömstället - en gammal industrilokal med många meters takhöjd, betong, tegel, stål och stora fönster. Då vill jag ha en soptunna som är snygg nog att vara en del av rummet och danska 70-åringen Vipp 16 kitchen bin står högst upp på önskelistan!


Foto: pressbild från Vipp

Kokbokstips - EN GOD HÖST

I kategorin inte så mycket inredning måste jag dela med mig av gårdagens nypåfund. Båda varmrätten och desserten hittade vi i härliga EN GOD HÖST av Malin Landqvist, en av våra minst utforskade kokböcker. Jesper gjorde en varm quinoapytt med handskalade färska räkor och jag en enkel och god dessert. Kombinationen av sötman blandat med ingefärans hetta i chokladsåsen och granatäpplets syra och härliga konsistens till en god vaniljglass funkar fint.

Ingefärskolasås, granatäpple och glass 4-5 port.

Blanda 1 1/2 dl vispgrädde, 1 dl strösocker, 1 msk smör, 1 dl sirap, 1 msk kakao, 1/2 tsk vaniljsocker, 1 knivsudd salt i en kastrull. Vispa under uppvärmning så att kakaon löser sig. Låt koka i svag värme i c:a 10 min. Dra av från värmen och låt svalna lite. Riv 1 msk färsk ingefära och vispa ner i såsen. Dela ett granatäpple och pilla ut de små kärnorna. Servera den ljumma såsen med vaniljglass och strö över granatäppelkärnorna. Mums!



Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it


Fredag deluxe - något vi aldrig lagat förut

På fredagarna brukar jag oftast jobba länge, av någon anledning är det just på fredagen som det strular som mest, då när projektsäcken ska knytas ihop och folk är stressade och allt ska ordnas inför helgen... Så att ha några extravaganta planer för fredagen brukar sällan vara aktuellt för min del. Men, utebliven övertid och en lång tågresa som jag kunde sova mig igenom har bäddat för fredag deluxe! När den obligatoriska vad-ska-vi-äta-ikväll-det-är-ju-ändå-fredag-frågan dök upp vid hemkomsten så bestämde Jesper och jag oss för att skrapa ihop lite extra energi och laga något vi aldrig lagat förut. Ja, det kan ju faktiskt vara klurigare än det låter. Kokböckerna åkte fram och vi hade 5 minuter på oss att ta fram två rätter var för gemensam röstning. Ilfart till ICA Maxi innan fiskgubben tog helg och nu trängs vi här i köket och i vanlig ordning är det jag som står för desserten. Finfredag till er alla!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it



Färgsorterat

Äntligen kan jag surfa på laptopen genom min iPhone, känner mig som ett tekniskt geni efter alla turer kan jag lova er. Jag hittade en bild i samma telefon som jag har snapshottat från något av de senaste dagarnas inspirationskavalkad i inredningsväg och reflekterade över lite inredningskunskap. Kurs A.

Många liknande produkter i olika färgsättningar kan lätt bidra till en rörig upplevelse och ett väldigt effektivt sätt att skapa en struktur i mångfalden vare sig det gäller böcker, skivor, pennor eller sänglinne är att färgsortera. Mina pocketböcker i sovrummet är färgsorterade men jag har inte tänkt på att cd-skivorna med fördel kan gå samma estetiska öde till mötes. Jag tillhör troligtvis den sista generationen som har en hel drös med cd-skivor hemma, och istället för ett nödvändigt ont som man (läs: jag) gömmer i lådor kan de, precis som på bilden, bli en härlig del av inredningen. Vanligtvis är jag av motsatt åsikt men i det här fallet sticker jag ut hakan och säger - form före funktion.



Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it. Mobilfaximil från okänt inredningmasgasin




Ännu ett tidningstips

Efter förra inlägget kan jag ju passa på att även tipsa om senaste numret av Hus & Hem. I mitten av tidningen är det ett hemma-hos-reportage (gillar dem bäst) hos Annette, en av inredarna på ICOM alltså en tillfällig kollega. Inredningstidningarna har ju galet långa presslägg så nu för tiden bor familjen i Norge och inte i reportagets villa i Älmhult, men inspiration kan man ju få även om uppslaget inte längre existerar...


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it. Faksimil av Hus & Hem 13/2010


Tidningstips - senaste Residence

Som den tidningsknarkare jag är skulle jag nästan kunnat råka ut för en OD den senaste tiden så mycket inspirationsläsning som jag gjort. Idag blev det senaste numret av Residence som blev min fix och då särskilt det längsta hemma-hos-reportaget ever från inredaren Marie Olsson Nylanders hem i skånska Arild - hela 12 sidor! Tolv underbara sidor av personlig inredning med själfulla möbler från när och fjärran, det är t o m så att det nästan blir för mycket av det goda av skavet och nött, en mix funkar bäst för mig. Men - inspiration!


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it. Faksimil av Residence 11/2010

Nästa hemmaprojekt - schhh!

I våras snubblade jag för första gången över underbara vtwonen, ett holländskt inredningsmagasin. Sedan dess har det funnits på nästan varje ny projektplats, ICOM inget undantag, jag kommit. Fyllt till bredden av ruff, industriell och alldeles underbar typ av inredning (och obegripligt språk). I varje nummer är det fler DIY-objekt/projekt och här är en karamell som jag sugit på hela sommaren/hösten i väntan på att en lucka i kalendern ska uppenbara sig. Lådskåpet, eller byrån heter det väl, är gjord av MDF-skivor, träreglar och förvaringslådorna MACKIS. Den sistnämnda är utgående ut IKEA-sortimentet så blir du fixarsmittad av detta inlägg är det bäst att slå till snarast. Själv har jag sedan länge gömt alla lådorna i mitt hemliga förråd (dit Jesper inte har nyckel) men har ännu inte bestämt mig för om det ska bli skivor, skor eller något annat som ska förvaras, det finns ju utrymme för egna tolkningar av konstruktionen. Hemlighetsmakeriet kommer sig av att jag dyrt och heligt fick lova min något desorienterade make att ligga lågt med inredningsprojekten ett tag fram över efter den senaste rockaden. Så säg inget, hi-hi.


Foto: vtwonen

Julpyssel deluxe

Jag läste i tidningen Lantlivs stora julspecial att Josefin Ekman med bloggen Dear Martha nu givit ut sin andra pysselbok - Julpyssel deluxe. Tydligen smyglanserades den redan på Formex i augusti och det kanske jag hade uppmärksammat om jag inte flutit omkring i den tropiska hetta som rådde i mässhallarna, not so much julkänsla precis. Eftersom jag aldrig riktigt hinner med att pyssla nu för tiden kan det vara en god tanke att skaffa ett exemplar för en kick i baken och lite inspiration lagom till mörka adventskvällar, är den hälften så härlig som sin föregångare lär det bli succé. Finns på Bokus för 147:-.


Foto: bilder från bloggen Dear Martha och Josefins hemsida

Tavlor på golvet

När jag besökte Fotografiska museet i Stockholm i oktober svimmade jag nästan av lycka när jag upptäckte att shoppen fortfarande sålde Vee Speers-posters, trots att jag missade utställningen i somras. Ända sedan jag för ett par år sedan såg hennes bildserie The Birthday Party med annorlunda porträtterade barn så har bilden på flickan i den rosa klänningen funnits på önskelistan. Det är något med ljuset och färgerna som tilltalar mig, och kompositionen som gör att blicken inte fastnar. Bodde jag lite större skulle jag förresten gärna ha dem allihop! Här hemma hamnade tavlan på golvet efter en ommöblering och där har den blivit kvar. Fint tycker jag men när det kommer till dammsugning är det helt uppåt väggarna...


Foto: t v från Photoslaves, t h Sara Zetterström, Little miss fix it

DIY - pumpalykta (Jack O' lantern)

P g a datorstrul förra helgen kommer först nu en beskrivning på hur jag gick till väga för att skapa min pumpalykta. Bra att ha till hands nästa år om inte annat.

Du behöver:
  • en pumpa
  • vass ganska liten kniv
  • en matsked (ju rundare desto bättre)
  • bläckpenna
  • runt föremål som ritmall, jag använde en tratt
  • potatissticka
Jag använde en tratt som ritmall vilket gjorde att den gick att trä över skaftet och ritade en cirkel i passande storlek för lyktans lock (så att man kan gröpa ur innehållet och stoppa i ett ljus). Skär bort cirkeln med kniven i c:a 45° vinkel för att locket inte ska falla in i lyktan. Gröp ur kärnor och fruktköttet med en sked -innehållet är väldigt trådigt  så det kan underlätta att även använda händerna. OBS! Väldigt slajmigt, så skydda lämpligen kläderna med ett förkläde. När du har gröpt ur det mesta är det dags att rita ansiktet. Jag gjorde en grovskiss och testade lite olika uttryck på papper innan jag fastnade för en riktigt arg uppsyn, sedan ritade jag ögon och mun på fri hand. Behöver du hjälp på traven eller mallar -kolla in Martha Stewart. Om man trycker lagom hårt med pennan kan man faktiskt sudda ut oönskade linjer med fingret. Det är bra att göra skissen lite mindre än man tänkt sig så att det finns utrymme för finjusteringar efteråt. När du är nöjd med uttrycket kan du perforera linjerna med potatisstickan så går det lättare att skära sen. Skär efter linjerna tills hela biten kommer loss, finjustera kanterna och skrapa rent insidan ytterligare med skeden. Stoppa i ett tänt vämeljus och placera lyktan på en lagom avskräckande plats he-he. Voila!

(Ursäkta de hiskeliga bilderna, usch vad jag inte tycker om att fota i mörker, dessutom glömde jag vitbalansen...)


Sara Zetterström, Little miss fix it

Alla helgons dag

Ni kanske minns att jag efterfrågade er expertis gällande pumpor för ett tag sedan, och självklart fanns det gott om erfarenhet i bloggsfären. Tack för att ni delar med er! Lagom till Halloween förra helgen stod min allra första Jack-O'-lantern färdig men personligen tycker jag väl att det är idag på alla helgona det är viktigast att tända ljus för att hedra dem som inte finns med oss i jordelivet längre. Ikväll ska jag och Jesper traditionsenligt gå ner till kyrkogården vid slottet med varsitt gravljus för brorsan Kasper och morfar Tore - det brukar vara så mäktigt många lyktor tända där, och ute i trädgården lyser nu pumpalyktan. Jag valde att göra ett smått skräckinjagnade uttryck, det var liksom det ansiktet som kom för mig (så kom det inga bus eller godisare och knackade på i söndags heller...), no offence!


Foto: Sara Zetterstöm, Little miss fix it


Lördagsgöra

Ska strax iväg till frissan och äntligen få klippa igenom mitt sommartrötta hår. Frukosten tillbringades bläddrande i en tidning full av kreativitet och med en skål full av yoghurt och egenplockade blåbär från frysen. Dessutom nypåfyllt Munkte från Gotland - favorit! Det är fantastiskt med vänner som skickar te-leverans med posten, och det är fantastiskt med frisörer som ställer upp på helgmornar när man jobbar borta i veckorna. Senare blir det till att baka då jag får fint fikabesök av min vän och kollega Hanna! Vad har ni för lördagsgöra?


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

I Stylistmecka och nerför memory lane

Som jag berättade igår så jobbar jag i ett tillfälligt projekt med en plåtning av nösta års sommarsortiment på IKEA. Säsongsbetonade produkter som jul och sommar får ju inget utrymme i själva katalogen men tar desto större plats på webben. Det är verkligen same, same but different att jobba som inredare på ICOM och i ett varuhus. I varuhuset är det relativt fritt med ett samarbete med sälj och logistik. Här är det många andra aspekter jag inte är van vid, som kameravinklar och vilket land det skall visas i till exempel, och teamet består av allt mellan Art Director, produktionsledare och fotograf. ..och där emellan kommer fastan... eller jag menar inredaren. Idag hade jag den stora glädjen att inspirationsdyka in i ett förråd med extern rekvisita, alltså inte något från IKEA-sortimentet. Gissa om det kliar i stylingfingrarna när man hamnar på ett sånt ställe. Som loppis fast hundra gånger bättre! Eller förresten, lite av sortimentet fanns det ändå för jag kastades nästan 30 år tillbaka i tiden när den lilla Morsgrisen dök upp bland leksakerna. Jag var tvungen att ringa mamma men varken hon eller jag minns vilket år det var (tidigt åttiotal?) men back then sålde IKEA en textil där man skulle klippa ut delarna till en sugga och fyra små kultingar som man själv sedan sydde ihop och stoppade med vadd. Morsgrisen med kultingarna Polkagris, Smutsgris, ... (jag minns inte vad den turkosa grisen hette) och Gullegris. Mamma sydde fast varje kulting i en spene och hängde den på väggen som en mobil. Lillsyrran hade den också och det sista jag vet är att min systerdotter ärvde den men hon fyller snart fjorton år...

Någon annan som haft denna affektionsvärdessnygga(?) produkt som barn och kanske t o m minns vad den heter?

Uppdatering: Perfekt att befinna sig i IKEAs hjärta, jag kunde nämligen ägna torsdagslunchen åt att bläddra igenom 80-talets gamla kataloger. Gissa om minnet kan spela en ett spratt, eller två i det här fallet då både mamma och jag var övertygade om att det var jag som fick grisen. Men icke. 1986 såldes metervaran SAMANTHA och den turkosa kultingen var full av karameller och hette således "Godisgris". Eftersom min li'l sis är från årgång -85 var det naturligtvis hon som hade mobilen, nåväl barndomsminnen var det i alla fall och det var många med mig som kände igen den - kul!


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Off season

Nu har det varit tyst i ett par dagar igen här på bloggen och det var inte meningen att vara hemlighetsfull men min dator har inte riktigt varit kry och sedan ville nätverket på hotellet inte samarbeta - och jag som har så mycket att berätta!! De kommande tre veckorna befinner jag mig nämligen i Älmhult där jag jobbar med sommarsortimentet för nästa år. Iiihh, efter min första dag känner jag mig helt överväldigad av denna del av IKEA, ICOM - företagets egna reklambyrå kan man säga vars största uppgift är att producera IKEA-katalogen. 8000 kvm studio där det just nu plåtas både kök, garderobslösningar och även balkonger då - som jag jobbar med. Eller förresten rätt så hemlighetsfull måste jag ändå vara för det är absolut förbjudet att ge minsta lilla sneak peek innan publisering. Även om det är regntunga höstdagar utomhus så jobbar jag just nu med rena rama sommarkänslan i sinnet, snacka om att vara off season.