IKEA campar med svenska folket

Har ni hört talas om stimulanspaketresan? IKEA har ett jippo och drar genom landet från Älmhult till Stockholm med tre specialinredda husvagnar och gör  fem stopp på vägen för att sprida heminredningsstimulans och inspirera till ett mer miljömedvetet vardagsliv samtidigt som man genom en enkätundersökning får reda på vad svenska folket tänker om inredning, ekonomi och miljö. Hela stimulanspaketet presenteras i Stockholm den 13 augusti.
Jag har väntat på "behind the scenes"-bilder hela veckan men nu blir det ett inlägg trots att några sådana bilder inte dykt upp.

Imorgon packar jag och Jesper ihop semesterväskan och åker hem från Gotland. Det har varit underbara dagar och hjärtat värker lite av att det redan är över, förhoppningsvis dröjer det inte elva månader (som det gjorde nu) tills nästa gång. På hemvägen tänkte vi hälsa på IKEA-karavanen som gör sitt tredje stop i Västervik, käka lite korv och kanske tävla i möbelmontering. Passa på att spana in husvagnarna, svara på enkäten och fråga inredaren du också. Resrutten hittar du r.  
    
Foto: stimulanspaketresan.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback