Senaste nytt - här hemma

Duschdraperier är inte den lättaste produkten att hitta både snygga och funktionella. Antingen är de plastiga och blir aldrig bra igen efter en maskintvätt, eller så  är de mer som tyg och möglar efter en tid. På Formex sprang jag på gulliga Fia och Josefin från Ilma of Sweden och de säljer fantastiska duschdraperier. Företaget importerar sina draperier från Indien av välkända kontakter som de besöker ett par gånger om året. Onekligen kan man få en rejäl färgklick i badrummet eftersom det är signifikativt för indiska textilier, men även mer diskreta varianter finns. Framsidan är dekorativt sytt i tyg och baksidan är vattenavvisande. Här hemma fegar vi lite med ett fräscht vitt som jag fick av tjejerna. I love it!


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: pernilla

Oh, vilket drömbadrum ni har! Stort, ljust och ett helt underbart badkar. Vilken lycka att ha allt det där naturliga ljuset i badrummet...vi har inte ett enda fönster i vårt. =(

2009-01-29 @ 10:02:48
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: :.sara

Ja vi kommer verkligen sakna vårat badrum den dagen vi flyttar, det är så härligt! Badkaret köpte vi för många år sen men har inte haft plats för det i de senaste tre hemmen utan förvarat det på vinden så lyckan blev desto större när vi flyttade in i den här lägenheten. Gissa om duschkabinen åkte ut fort... :-)

2009-01-29 @ 15:54:16
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Anna

Vart kommer badkaret från?



Och du som vet... kommer PS kollektionen vara på Kungens kurva på Söndag?



Tack!

2009-01-30 @ 16:25:10
URL: http://totti.wordpress.com
Postat av: Sara

Anna: Badkaret är ett s k frontlöst badkar från Gustavsberg och finns hos de flesta VVS eller badbutiker tror jag (kolla in Gustavsbergs hemsida så kan du läsa mer)



Ang PS på Kurvan är det ju sagt att sortimentet ska finnas på varuhuset från 1 feb. men jag kan inte svära på att lanseringen sker på söndag. Har du långt att åka? Jag kan ju höra mig för om du vill...



Trevlig helg!

2009-01-30 @ 19:16:01
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: anna

tack sara! jag ringer kundservice. :)

2009-01-31 @ 10:14:02
URL: http://totti.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback