Vintrigt vardagsrum

Jag har en längre tid varit trött på alt orange som har accentuerat vårat vardagsrum och har under helgen svidat om. Det blev, precis som utomhus (det har snöat hela natten i Kalmar), ljusare och lite krispigare. Nya plädar & kuddar och även en ny matta. Allt från IKEA. Plädarna är från julsortimentet KALLT och kuddarna liksom mattan är IKEA STOCKHOLM. Kuddarna har jag länge klämt på men inte kommit mig för, eftersom de kommer att utgå ur sortimentet så var det bäst att passa på. Jag drömmer fortfarande om att klä om sofforna och fotpallen enhetligt men det kommer att kosta en halv förmögenhet så det blir nog inte aktuellt denna sida midsommar...
Helgblommorna lyser verkligen upp i rummet, men jag fick länge leta efter vita tulpaner och till slut hittade jag dem hos gulliga Pia. Det borde jag ju förstått, min söta brudbukett kommer nämligen från Pia's blommor och det är dessutom den blomsterhandel som ligger närmast.


Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Läckert fotat Sara och vad fint ni har det med tjusiga balkar i taket. Mönstret på kuddarna var verkligen i min smak med.

2009-01-04 @ 13:42:56
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: mamamekko

Superfint! Älskar ert hem. Vilka fina foton du tar med.

kram

2009-01-04 @ 20:33:51
URL: http://www.vitdesign.se/mamamekko
Postat av: Sara

Åhh tack A-K och mamamekko för komplimangerna! Ja, vi gillar också våra takbjälkar.

2009-01-04 @ 21:09:36
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback