I'm off to Formforum - bloggträff i "lilla London"

För 1 1/2 vecka sen blev jag och ett gäng inredningsbloggare inbjudna till en bloggtäff i Göteborg initierat av Stefan Nilsson från Trendgruppen, Frida Berglund från Trendenser och Anna Reynold från Milk. Två dagar fullspäckade med inspiration och good-to-knows enligt agendan, och jag ser särskilt fram emot måndagens besök i designstudion på ECO/Boråstapeter. Vi är 25 anmälda och det är både gamla bloggkompisar och dem som jag fått nys om i och med träffen så det ska bli riktigt kul och spännade! Allt är serverat dessa dagar och vi kommer att bo på Avalon Hotel i centrala Göteborg. Hildur och jag bad om att få dela rum så det kommer att bli livat värre ;-). Om några timmar sätter jag mig på tåget, jag tjuvstartar min Göteborgsvistelse lite för Formforum börjar inte förrän i morgon. Det kommer eventuellt vara lite tyst på bloggen ett tag framöver för jag måste ju ta tillfället i akt och hinna med så mycket som möjligt.

Tänk att lilla jag räknas till "en av Sveriges främsta inredningsbloggare" som det stod i inbjudan och får uppleva dessa kuligheter - bara för att jag bloggar om det det jag brinner för! Jag är enormt tacksam.


Montage av bilder från alvhemmakleri.se, gettyimages.com samt inbjudan från Trendgruppen



Kommentarer
Postat av: Lotten

Åhh vad kul det låter! Hoppas att ni får riktigt roligt här i Göteborg ;-)

2009-11-07 @ 10:27:12
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Mor

Grattis älskade Sari's..!

Åååå.. vad roligt att du får uppleva allt detta och bli uppskattad för den du är!!!

Ha nu härliga dagar i Gbg..:)



Puss om kram!!!

2009-11-07 @ 23:49:43
Postat av: Frida

Du är så välkommen. Det ska bli riktigt kul att ses igen!

2009-11-08 @ 09:16:12
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Ja, visst kändes det bra att få en sådan inbjudan, man blev nästan lite röd om kinderna över att få räknas med i en sådan skara. Jättekul att träffa Dig IRL, hoppas det kommer fler tillfällen. Kram, Pethra

2009-11-10 @ 00:15:30
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback