Det bor monster utanför vårt badrum!

På min pandurorunda kunde jag inte motstå dessa fulsötisar och vips hade vi fått monster i lilla hallen utanför badrummet. De syns inte förrän man kliver ut genom dörren och kanske inte ens då om man är ouppmärksam. Jag tycker om när saker är lekfulla, lite subtila och inte det förväntade. Som att ett par i 30-årsåldern har monster i hallen...

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag har slarvat alldeles för mycket med sömnen på sista tiden. Och nej, jag är inte rädd för monster under sängen, jag vet precis var jag har dem ;-)


Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Så roligt att få se dom på plats! Dom är ju för söta! Ha en underbar dag! Själv har jag ju en händelserik framför mig. Du vet... ;-)Dags för dammsugaren att komma fram. :-D Kram kram

2009-09-08 @ 08:58:33
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Ja, de hittade sin plats. Jesper sa på kvällen;"Har vi monster utanför badrummet va!" med ett gillande. Rovligt :-)

2009-09-09 @ 06:28:10
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: fröken erikson

å vilka ursöta monster! Sånna vill jag och Tuva också ha = ) då slipper ju mamma förklara att det inte finns några monster i garderoben. de sitter ju på väggen..

tack för igår, myspys. kramen

2009-09-10 @ 07:24:48
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

fröken eriksson: vad kuvl att se dina ord här! Jag har bestämt för mig att monster är allergiska mot rosa väggar så Tuva är pretty safe ;-). Ja, tack själv. F-junta is the new black!

2009-09-10 @ 21:46:09
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback