Ett nytt Stort Varuhus - bakom kulisserna del 1

Precis som jag varnade i söndags så har dagarna varit något av det mest intensiva jag varit med om! Långa, krävande och otroligt roliga. Tänk er själva ett stort, stort blått skal fyllt med allt det som till slut bildar IKEA, fast i en enda röra. Organiserat kaos bör tilläggas, för en sådan här uppbyggnad är ett väloljat maskineri där inget sker av slumpen (inte så mycket iaf)... Varor staplade på pallar från golv till tak, monterade möbler men ingen rekvisita, lekrummet Småland med bollhavet i säckar... en restaurang utan köttbullar (och inredning med för de delen). Det kommer att bli världens näst största IKEA-varuhus (efter Kungens Kurva) och jag har redan gått vilse ett par gånger ha-ha. Den här veckan har jag ägnat åt att klistra upp all vinyl på hårda skivor - det som skall bli den informativa delen av avdelningen "arbetsplats", och fortsätter med kommunikationen även i nästa. Den sista veckan ska jag, tillsammans med mina kollegor, rekvisitasätta rummen på avdelningen - omväxling förnöjer!

Detta varuhus i Svågertorp har plockat alla russin ur världens hela IKEA-kaka och samlar de bästa lösningarna på ett och samma ställe så bemöda er gärna ett besök. Invigningen är den 21 oktober.

Mitt internet på hotellrummet har inte fungerat sedan jag kom, grrr.. och jag fick tassa ner till lobbyn för att göra detta inlägg. Nu måste jag skynda mig i säng och slå ihop mina blå för jag är redan på övertid känner jag, men först bjuder jag på ett par behind-the-scenes-snapshots!


Mobilfoto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Purple Area

Åh, vad kul att se, ska bli spännande när de öppnar!

2009-09-24 @ 14:25:31
URL: http://purplearea.blogspot.com
Postat av: Hildur

Kan tänka mig att du är riktigt trött nu! Men åh så underbart när allt är "färdigt". Men jag vet ju att du är riktigt Effektiv på jobbet. Det har jag sett bevis på! ;-) Kram på dig!

2009-09-24 @ 21:45:54
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Ulrika

Tjoho! Då hoppas jag att du anmäler dig friviligt att komma upp när de ska bygga IKEA i Borlänge så att vi kan få umgås lite...var alldeles för längesen sist och nåt annat tillfälle verkar vi ju aldrig få till...grr, att det ska vara så svårt!

Puss och kram på dig!

2009-09-28 @ 11:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback