Zelected by Houze - heminredning via homeparty

Tack för de uppmuntrande hälsningarna! Idag har jag varit feberfri så hoppet om en rolig helg tillsammans med svärföräldrarna lever än. De skulle kommit redan förra helgen och födelsedagsfirat men då var bacillerna och härjade i sörmlandstrakten så inbjudan flyttades fram till denna helgen istället.

Appropå inbjudan, det närmaste jag kommit ett homeparty i inredningsväg är väl Tupperware, men se nu finns det riktiga inredningspartaj, jag fick nämligen precis en invit till ett. Det är en kompis som bjudit in ett gäng inredningsintresserade tjejer och en konsulent från Zelected by Houze. Jag är mycket nyfiken på konceptet och på hemsidan kan man läsa att konsulenten ska:
  • att skapa en hög "mysfaktor" hemma hos värd/värdinna med vår kollektion
  • presentera säsongens kollektion
  • fungera som ett bollplank för inredningsidéer
  • ge värd/värdinna och deras gäster en liten trendrapport
  • inbjuda till inspirerande shopping
Jag måste säga att jag hyser lite blandade känslor inför det här konceptet men som sagt, jag är nyfiken och tänker ge det en chans, bilderna ser i alla fall inspirerande ut. Jag lovar att återkomma med en liten rapport efter vårt homeparty i mars. Någon annan som varit på något liknande?


Foto: sammansatta bilder från zbh.se




Kommentarer
Postat av: Linda

Man måste testa allt minst en gång!

Välkommen :)

2010-01-31 @ 10:23:05
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Linda: så sant som det är sagt! Tack tack :)

2010-02-02 @ 13:26:08
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Maria X

Visserligen håller jag med om att man bör testa allt en gång men detta avråder jag från. Ingen höjdare!!

2010-04-26 @ 21:46:44
Postat av: Tina

Tycker inte jag heller. Grejorna kommer mestadels från Kina och ja, då är det inte så svårt att lista ut vem som har gjort dem. Det är kanppast vuxna med en vettig lön...

2010-05-04 @ 21:10:33
Postat av: Åse

Jamen tjena, har ni inga kläder på kroppen? Vad har barnen på sig? Allt som handlas (nästan) tillverkas i Kina, Indien eller något annat asiatiskt land. Hur vet ni hur tillverkningen funkar? Läst i tidningen kanske! Ja, förmodligen är ni som många andra, tror på allt ni läser och hör. Har ni hört talas om kritisk granskning?!

2010-10-05 @ 22:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback