Ny tapet från Mr Perswall

Som inredningsbloggare drunknar man ibland under de pressutskick om designlanseringar och nyheter på inredningsfronten som fyller mejlboxen och hade det inte varit för att jag fysiskt stod och bläddrade i den nya katalogen från Mr Perswall på färgaffären idag så hade just denna tapet gått mig förbi trots att jag så sent som igår läste pressutskicket (där den dock inte visades i bild). Den nya serien heter Communicate, en tapetkollektion som hyllar berättarkonsten och innefattar 28 mönster. Annars har Mr Perswall gjort sig kända för att just erbjuda kunden en helt personlig tapet som man kan beställa genom att skicka något för scanning eller via en digital fil. Om man nu inte har en egen favorit kan man alltså leta bland de många färdiga mönstren och det var det jag gjorde idag. Äntligen får jag min ruffa yta som jag tjatat om här hemma. Tapeten vi bestämt oss för heter Concrete och är just en avbildning av en betongvägg, nu är den beställd i måtten 3.30x2.30 m och kommer pryda den vägg man möter när man kommer upp för trappan hos oss. Jag ringde ett proffs inför beställningen, tack snälla Jenny för hjälpen! Men egentligen är hemsidan busenkel och du lägger lätt en order här. Övriga väggar kommer att målas i en matchande grå nyans och just nu väljer jag mellan Fjäder, Silverpil och Betong från Alcro men kan inte bestämma mig helt förrän jag faktiskt jämfört med tapeten i verkligheten.


Foto: Skärmdump från Mr Perswall och färgpaletter från Alcro i kulörerna fr vä: Fjäder, Silverpil och Betong.

Kommentarer
Postat av: Susanne [Snusans inredningsblogg]

Jag fastnade också för den tapeten i kollektionen. Hoppas den blir riktigt fin på er vägg!

Är det bara min fantasi eller är det någon mer än jag som ser ett par som kysser varandra i mönstret...?

2011-08-12 @ 21:19:29
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Hildur - fixa&dona

Det kommer ju bli toppenfint! :-) Betong är kulören som jag målade innanför dörren i hallen och även i hörnet där den golvstående Stringhyllan är placerad.

Betongtapeten ser ju jättefin ut. Den måste jag kika på nästa gång jag är i färgaffären. Kram på dig!

2011-08-12 @ 21:28:53
URL: http://www.fixaodona.se
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Det blir nog härligt fint. Mjuka, fina kulörer med ruff yta - toppenkombo.

2011-08-12 @ 22:06:04
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Susanne: Ha-ha, nu när du säger det så ser jag det med! Något att tänka på att inte skymma med möbler sedan :)



Hildur: Jag vet, Betong är favvon men är tyvärr inte säker på att den kommer gifta sig med tapeten... plus att rummet är så ljust idag att jag inte vill stjäla för mycket av den känslan med en alltför mörk väggfärg. Klurigt är det :)



Ammi: Tror att det kan bli riktigt läckert... vi ska dessutom testa att ta bort golvlisten så att väggen liksom går upp ur golvet, för att få en ännu mer äkta känsla :)

2011-08-13 @ 15:25:30
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Hildur - fixa&dona

Håller med dig. Jag tror att Betong blir alldeles för mörk för att måla på såpass stora ytor. Då kommer nog betongtapeten dessutom i skymundan, kontrasten blir inte tillräckligt stor. Ja, det finns onekligen en chans/risk att det blir lite copy-paste på den. ;-)

2011-08-13 @ 16:37:38
URL: http://www.fixaodona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback