Söndagsmorgon - semestermorgon?

Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag har semester för idag känns denna söndag som en riktig semesterdag. Men än får jag hålla mig till tåls, för min semester börjar först i augusti och lika bra är väl det för nu ligger det spännande uppdrag på jobbet framför mig. Hela den här byta-jobb-processen gick väldigt fort för mig, vi pratar bara några veckor från erbjudande till verklig start och det tackar jag både IKEA kalmar och ICom för, för om det är något jag har svårt för så är det att tålmodigt vänta, om något ska hända kan det lika gärna ske direkt tycker jag. Jag tvekade först över att vara ny på jobbet just som semestertiden drog igång men så här med facit i hand har det varit riktigt bra. Dels hann jag precis träffa kollogorna som sen gick på semester men framför allt så har det visat sig att ju färre människor på plats desto större utmaningar och ansvar har hamnat på mig. Som plåtningen i nästa vecka till exempel; snabba puckar och få seniorer att ta hjälp av då är det bara att ta på sig ryggsäcken med självförtroende och fylla byxfickorna med engagemang för jag vet att tillsammans med AD och fotograf så kommer det bli grymma bilder trots att rookieknäna skälver. Nåväl, det där är som sagt imorgon och idag ÄR jag ledig och ska ägna dagen åt diverse fix och pyssel. Frukosten är uppäten för länge sen och nu sitter jag och Jesper med varsin laptop i trädgårdsskuggan. Han jobbar i väntan på att grannskapet ska vakna så att han kan dra igång kapsågen för att föra trädäcksbygget framåt, och jag väntar på att solen ska börja gassa så att det är legalt för en rödtott som mig att sälla mig till inomhusprojekten... Vad gör ni själva en söndag som denna fina läsare?

PS. Bilden är ren och skär lögn, för jag dricker fortfarande inte kaffe. Ibland önskar jag att jag gjorde det för just kaffe blir hemskt snyggt på bild, som Jespers cappuccino här t ex. Något helt annat än mina mjölkiga koppar te. DS


Kommentarer
Postat av: Tina

En söndag som igår så storpysslade vi med jordborren och borrade 24 djupa hål i den stenhårda leran. Gissa om jag är ledbruten idag?! Där ska ställas plintar till uterum och altan som är vårat semesterprojekt den här sommaren - förutom att återställa resten av trädgården efter höstens omdränering - puh! Men lite roligt är det också :)

2011-07-11 @ 10:17:32
Postat av: Mamma mindy

God middag..Fin bild..Gillar muggen jätte mycket :) kram

2011-08-01 @ 12:06:28
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Jag ser att du har en macbook, och undrar om du är nöjd med den? För och- nackdelar? :) Är sugen på att köpa en så är väldigt tacksam för svar. fin blogg förresten :)

kram!

2011-08-01 @ 13:11:29
URL: http://emmysch.blogg.se/
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Emma: Jag har en MacBook och en iMac privat och en MacBook Pro via jobbet så jag är definitivt riktigt apple-biten. Sedan 2006 använder jag nästan inget annat varken på jobbet eller hemma och jag ÄLSKAR Mac! :) Fördelarna är: inga virus, enkla gränssnitt (användarvänligt) och snygga datorer både fysiskt och grafiskt. Nackdelen är att de är dyra, men å andra sidan håller de väldigt bra om man är rädd om dom. Börja spara säger jag bara, värt varenda krona! :) Kram

2011-08-02 @ 14:57:23
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hej!



Jag undrar vart den superfina muggen kommer ifrån? Om möjligt, svara gärna i min blogg istället för här då jag har guldfiskminne såhär i den härliga sommarvärmen =)

2011-08-02 @ 17:29:46
URL: http://pingvinprincipessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback