Kryddstarka Agust

Jag har medvetet inte gjort någon stor affär av IKEAs senaste lansering KRYDDSTARKT, en tillfällig designkollektion i liten upplaga med influenser från Indien och Vietnam. Kanske mest för att de första bilderna inte kittlade min inredningsgom något vidare men även eftersom den endast säljs i ett fåtal varuhus och är extremt limiterad (i Ikeamått mätt). Men idag fick jag syn på brickbordet AGUST och ljuv musik uppstod, tycker det är otroligt läckert och lekfullt. Jag-vill-ha! Det finns i 1152 exemplar och kostar 399:-.
Är du också nyfiken och tillhör en av de lyckliga som bor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Helsingborg eller Malmö så råder jag dig att hänga på låset imorgon då kollektionen släpps.

(Caroline, om du läser detta: - Happy birthday to me...)
Foto: IKEA

Kommentarer
Postat av: Åse - Interiörguiden

Jag har också förälskat mig i det där brickbordet, men ärligt talat jag behöver det verkligen inte, så jag har inte bestämt mig än om jag ska åka till IKEA i morgon eller inte. Jag får sova på saken.

2011-05-04 @ 21:44:37
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

Viktariebloggaren Gunnel's airspace har nu startat hos http://feliciaaulen.blogg.se/

Se hur det gick första dagen på jobbet när hon krävde att magnus skulle gå in i en viktökning för att stocken skulle bli grövre, tror du det funkar på så vis som hennes teori påstår?

2011-05-05 @ 19:46:16
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: Lena på fågelvägen

Jag var inte heller så störtförtjust när jag såg bilderna från kollektionen först även om jag tyckte en del var snyggt. Men eftersom jag bor väldigt nära Västerås blev jag tvungen att åka och kolla och gillade sakerna betydligt mer i verkligheten. Så hela fyra saker från kollektionen inhandlades.

2011-05-06 @ 18:08:37
URL: http://ienfyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback