Låt stå!

Frukosten får vänta för nu ska andra lagret av skoltavlefärgen upp här hemma. Burken har stått på målarhyllan och tittat anklagande på mig ända sedan vi påbörjade ommålningen av den övre hallen i somras och igår åkte första lagret äntligen upp medan jag sprang mellan låtarna i Så mycket bättre med penseln i högsta hugg. Ja just ja, det var det som jag så lättsamt kallade "lite småfix" i tidigare inlägg men mer om det senare för jag kan knappt vänta tills det torkat och kommer ett steg närmare ett rum i fullfunktion.


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Kommentarer
Postat av: Mia

Det är lite komiskt, för jag vet hur trendigt det är med skoltavelfärgsväggar, men jag har precis blivit klar med att måla över en. Tips: måla inte en vägg med svart skoltavelfärg om väggen är i ett rum vars enda fönster vetter åt nordöst och det dessutom är glasfiberväv på väggen. Tro mig, det är inte snyggt. Men jag hoppas att din vägg blir fin Sara!

2011-11-21 @ 08:10:21
Postat av: Sara

Mia: Förutom att färgen var rackarns svårhanterlig så blev väggen riktigt bra (spacklade över vävtapeten i somras). Dessutom är närmaste fönster åt sydväst ;)

2011-11-21 @ 21:39:13
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback