Ju mer vi är tillsammans

Utredare vore en mer korrekt titel snarare än inredare just nu. Efter dag fyra i utbildningen känner jag mig som ett utskitet plommon. Ett otroligt tacksamt dito dock! Tacksam och hedrad att få dela så mycket med mina kollegor då dagen har ägnats åt att varje deltagare under ca en timme har beskrivit sin life line, alltså levnadsberättelse. De händelser som gjort oss till dem vi är idag både i arbetslivet och privat. Behöver jag säga att kleenex-lådan gick varm? Jag ser ut som en liten asiat med mina svullna ögon, så många gripande livsöden som jag tagit del av. Nämde jag att jag var tacksam..? För att lätta upp stämningen lite visar jag här några av väggdekorationerna från konferensbyggnaden där vi tillbringat dagen mitt emot varuhuset i Älmhult. Så vackert att man blir... just det, tårögd. Imorgon bitti drar vi till Stockholm för lite hederlig inspiration. Bara, tack och lov. Häng med vettja!


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Kommentarer
Postat av: Frida

Måste säga att jag gillar att få följa med dig på jobbet! De här inläggen är toppen. Heja heja!

2011-09-30 @ 08:02:41
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: c

Ja de där övningarna tar på krafterna. Plommonet är klockren beskrvning. Been there, done that men så bra att reflektera om varför man är som man är. Mycket präglar ens liv utan att man tror det. Många år sen jag dök i min lifeline men nu tänker man på den då å då och får sina aha...minns

även andras.

TILLSAMMANS har verkligen blivit fint. Duktiga inredare har gjort ett bra jobb där. Inspirerande miljö.

2011-09-30 @ 22:52:52
Postat av: Ylva

fin miljö! Jag gillar de där bänkarna, har sett dem målade i annan färg i ngn annons. Tror de kan bli en framtida klassiker.

2011-10-04 @ 11:16:51
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Caroline

Det är så kul att du också jobbar hos Ike tycker jag! Vad är det nu ni hittat på, UGL eller? Verkar väldans utvecklande, men jag vet inte om jag hade fixat att gå den, är nog lite för labil för sånt... :o)

2011-10-04 @ 22:53:25
URL: http://Calorin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback