En efterlängtad leverans

Idag fick jag hem ett paket med posten. Ett väldigt efterlängtat sådant, från Mokkasin. Innehållet bestod bl. a av en julklapp till Marsipanrosen, åsså lite finheter i övrigt. Okej, ett gammalt trist postpaket kanske ni tänker, men nej nej nej ni förstår inte. Det är alltså från M-o-k-k-a-s-i-n. Enough said. Sofia skulle kunna leverera gulsot fint förpackat, fattar ni. Silkespapper deluxe. Dubbeldeluxe för det var tillåmed proppat med prickigt silkespapper, blandat med mullvadsfärgat. En masse. Och jag fick en skrivbok och ett personligt tack med på köpet. Ja eller hur!! Det är lite så att man dör. Och kolla banden runt paketen - gammelrosa och alldeles alldeles... Nä nu tråkar jag ut er. Bäst att jag går och tittar på allt det fina en gång till istället. För det är det värsta med fina paket, man kan liksom inte med att öppna dem.
 
Förresten, jag hade ju två superspäckade och härliga bloggdagar i Glasriket i helgen. Rapport kommer, har bara haft händerna fulla (bokstavligen) med en lite feberrosig Marsipanros de senaste dagarna, men just nu duger pappan en liten stund så nu ska jag gå och klappa silkespapper. Helt normalt.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: malin björling

¨visst är hon lite smått fantastisk sofia, fick oxå ett jättefint packat paket med lite extras som bonus. Toppenbrutta !

Svar: Verkligen! Sånt som gör att man lätt står ut med lite längre leveranstid :)
Little Miss Fix It

2012-12-04 @ 21:52:29
URL: http://cherries-malina.blogspot.com
Postat av: Ekomorsan

Jag (som typ alla andra också) ÄLSKAR paket från Sofia.. Jag blir lite grann som ett barn på julafton när jag har ett att hämta ut :D

Svar: Men skoja inte! Det är bättre än sex. ;)
Little Miss Fix It

2012-12-17 @ 13:42:09
URL: http://www.ekomorsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback