By the book

Nu påbörjar vi snart vecka 31 den Vilda bebin och jag. Helt ofattbart att vi kommer ha en ny liten chef i stan om mindre än ett sommarlov. Som jag älskar att vara preggo! Visst, de först 15 veckorna med vintermörker och illamående var inte vidare glamourösa, foglossningen som fick mig att känna mig som en marionettdocka med benen lätt separerade från kroppen (bildligt talat) för en månad sen var inte heller så härlig, men på det stora hela är det här med att vara bebisfabrik helt min kopp te.

Dessutom är jag visst något slags praktexempel för precis alla åkommor jag haft har infallit just när de "ska". Illamående slutar oftast i v.14-15 - check, svullna hobbitfötter i början av tredje trimestern - check, svettningar -check. Och kommer ni ihåg den där djävulusiska huvudvärken jag skrev om på min födelsedag? Gissa vad rubriken var då i graviditet-appen? Lindra graviditetshuvudvärk. Imorse vid frukosten blev jag nästan nipprig av att det började klia något fruktansvärt under fötterna. I samma veva laddade Jesper ner Pampers-appen Hello Baby på IPaden och vad läser vi där: jo om sjumånadersklådan i vecka 30. By the book, I say.


Med hem i resväskan från Chicago hade mannen med sig många fina saker. En överraskning var ett par svarta Converse. Åhh vad jag tycker om såna överraskningar!

Kommentarer
Postat av: Åse - Interiörguiden

Vilket praktexemplar du är på att vara gravid kvinna, hihi!

Och vilken man du har sedan, han vet precis hur han ska skämma bort sin kvinna : )

2012-06-06 @ 06:55:54
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Eller hur Åse! Jag nickar instämmande på båda ;)

Hoppas du får en härlig nationaldag!

2012-06-06 @ 10:10:47
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Erika

Stulen fin flagga ;) <3

2012-06-07 @ 10:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback