Ett efterlängtat besök

Alldeles snart kommer ett blont yrväder svänga in på vår gård och storma upp för alla trappor och gasta -Hallå! med sin ljusa, förväntansfulla röst. Solbränd som få och med tennisslimmade armar och ben kommer äntligen min li'l sis som gästspelar här hemma efter 15 månader i Bangladesh. Åh vad jag längtar!! Ända till midsommar ska hon hänga här och jag som inte fattat det riktigt än har ju faktiskt semester imorgon och hur jättelänge som jättehelst framöver. Eller ja, semestern sträcker sig ju bara till augusti och sen blir det vilda-bebis-karusell för resten.

Efter så lång tid i en av världens mest levande städer får jag väl se till att både tjuvlarmet på bilen går sisådär sju gånger och att den ena grannen ställer till med någon slags efterfest en måndagmorgon och den andra kan dra igång sticksågen med jämna mellanrum. I brist på AC kanske jag kan lägga Jespers rakapparat durrande nära gästsängen och så får jag väl vira den vilda bebins blivande myggnät runt fotändan så att hon har lite att trassla in sig i och känner sig som hemma i natt. Fast i Kalmar.

Men innan dörren slängs upp ska här skalas rabarber, och den nya monstertvättställningen ska monteras och där emellan ska jag slänga upp fötterna en stund för idag is foglossning 2.0 in da house.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback