I alla fall inte havandeskapsförgiftning

Vet ni, idag skulle det vara den stora dagen då jag skulle sluta fredagstidigt och haft en fantastisk hej-så-länge-lunch på golfklubben med mina härliga kollegor och säkert bölat litervis av preggotårar och alldeles vanliga lipsillstårar efter att ha packat ihop och sagt hej då på jobbet.

Istället har jag legat i ett mörklagt sovrum i fosterställning med migränen från helvetet sedan igår eftermiddag. Men bara migrän, tack och lov. Annars låter huvudvärk, synbortfall och svullna fötter som typiska symptom för havandeskapsförgiftning enligt BM men då blodtrycket är prima och övriga medicinska termer lyser med sin frånvaro konstaterade hon att det troligtvis rör sig om migrän. Det hade jag också kunnat skriva under på men de envisades med att ta alla prover ändå. Och visst, hellre en gång för mycket än en gång för lite. Andra omgången migrän på kort tid, jag som varit utan anfall i flera år jublar ju inte precis över återintåget men tydligen så kan det triggas igång av alla hormoner.

Well, well känner mig något bättre nu med endast en liten smärt-baksmälla kvar och väldigt passande så kom mannen hem fredagstidigt alldeles nyss. Och med posten - mellan halvroliga Buffé och en totalt ocharmig räkning från BilKarlsson i Emmaboda (fjäderbenslagringar på en Saab -06 någon?) så låg detta lilla underverk till paket. Rosaskimmrande med en examenshälsning så känns allt genast mycket bättre. Tusen tack fina Maria! Och kramkalasa och att vara lipsillig, det får jag chansen till på onsdag när jag ska packa ihop det jag inte kunde göra idag.

Finfredag till er alla! Och vet ni?
Nu är jag officiellt ledigt. L å n g l e d i g. Förutom onsdag då.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Anna med Ludvig och bullarna

Jobbigt med migrän men skönt att det inte var havandeskapsförgiftning. Fast jag hade ju det och det gick hur bra som helst. :)

2012-06-18 @ 11:30:56
URL: http://annatotti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback