4 fina favoriter hemma hos Nanna Lagerman

Jag har ju haft förmånen att blivit med mentorer i och med utbildningen, bl. a fabulösa och otroligt ödmjuka stylisten Nanna Lagerman. För en vecka sen var vi några stycken hembjudna till henne för en liten kreativ workshop och jag kunde ju inte direkt hejda avtryckarfingret i en så själfull hemmiljö så här kommer några detaljer som jag fastnade för extra mycket. Alltså 4 fina favoriter:

1. Ett ganska monokromt (och ack så snyggt) kök som bryts av med en fin och färgsprakande stol. Design Mia Gammelgaard (som råkar vara Nannas lillasyster) för Blå Station.

2. En gammal t-shirt broderad med godis. Personligt och så underbart att man nästan önskar att det inte hade gjorts.

3. Om jag bodde med högt i tak skulle jag också måla det i en fin kulör. Nannas sovrumstak är ljusrosa.

4. Jag fullkomligt älskar snygga vardagsstilleben, som här med böckerna och ljusen på soffbordet. Tyvärr har inte Jesper någon som helst förståelse för sånt som "bara är jobbigt att damma".


Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Kommentarer
Postat av: Petra

Det rosa taket är ju makalöst läckert.

2012-03-28 @ 15:45:34
URL: http://www.blogg.mama.nu/frkarp
Postat av: Martina I

Åh om du visste vilken favorit Nannas hem är för mig! Har en urgammal Elle interiör kök och bad special som jag har sparat bara för att jag gillade Nannas kök så mycket! Hon fick mig för fyra år sen att köpa ett Nordenbord på blocket och vitlackera det, senare kom ju Ikea med just ett vitt Norden. Och i mitt vardagsrum står bänken Air av Thomas Sandell just för att den var så grymt snygg i Nannas kök! Blev så glad för ett tag sen när hela hennes hem var med i en inredningstidning! Så fint!

2012-03-28 @ 23:16:29
Postat av: kerstin

så snyggt älskar köket

2013-05-23 @ 07:40:39
URL: http://lenaelisabeths.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback