Bloggforum = Formforum 3.0

Go'morron, go'morron! (läses med Veiron i ottan-röst) Nu är jag på väg till Götelaborrg. Jag har ju haft det stora nöjet att delta i två Formforum - bloggträffarnas bloggträff för likasinnade inredningsnördar -ett i Göteborg och ett i Stockholm. I helgen är det dags igen och även denna gång i Lilla London. Nu lite friserat och omdöpt till Bloggforum eftersom det är tre gånger så stort med olika agendor för mode, mat och inredning. På söndag är det fullsmockat schema med inspirationsföreläsningar av bl. a trion Annakarin, Clara & Frida och ingen mindre än entreprenören och bloggpionjären Isabella Löwengrip AKA Blondinbella. Starka och inspirerande människor all over the place. Det kan jag aldrig få för mycket av och därför kommer jag som vanligt att dela hotellrum med en annan fixarfröken, Hildur. Vi har inte setts sen i somras så gissa om jag längtar efter den donnan. Men först alltså en hel lördag framför mina fötter som jag ska tillbringa tillsammans med Frida. Wawawiiwa!
Förra gången släpade jag mina tunga väskor på T-centralen, där och då gjorde jag en notis om att resa lätt så nu har jag för en gångs skull tagit mig på orden och till exempel bara packat ett par skor... Oj, oj vilken utmaning.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Kommentarer
Postat av: Bodil

Men välkommen till Götet Sara. Hoppas du får en bra helg här.



(Vill man ha variation kan man dessutom läsa inlägget som att du kör en högljudd maskin mellan varje mening. Äkta Veiron-maner.)

2012-05-05 @ 07:38:52
URL: http://photografibutiken.se/bloggen
Postat av: DAHLARNA - Viktoria

Åh, det ska bli så inspirerande & kul att träffa alla från tidigare Formforum & att få ta det av detta härliga utbud av inspiration. Vi ses imorgon!! Kram

2012-05-05 @ 07:47:43
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Sara-Little Miss Fix It

Tackar Bodil! Ahahaha, nu höör ja daj lite dolitt, denna hera vinkelslipen doonar änna... ;)



Viktoria: jaaa, hurra!!! Det ska bli lövli. Kul och just lövli! :) Kramkram

2012-05-05 @ 08:19:04
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Emelie

Wiiiie vad roligt! Vi ses i möööööra! Kram Emelie

2012-05-05 @ 10:46:41
URL: http://www.inredningswaagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback