I glassgörartaget

Igår fick jag låna en glassmaskin av en kompis, ville liksom testa först innan jag spenderade slantar på ett eventuellt grissäcksköp. Men förutom att jag blev lite carried away av bilden på receptet i senaste Buffé och för en stund glömde att varken jag eller mannen är särskilt förtjusta i nötkräm så går det bra. Fast Marsipanrosen är inte så imponerad när jag härjar runt i köket, vispar och bullrar, hon har ju inte fattat storheten med glass. Än.
 
Ikväll blir det nog att testa ett annat recept från en tjusig glassbok, recension på den kanske kommer vad det lider men nu önskar jag fin fredag till er alla, för nu ska vi följa med mannen (som ska opereras hos tandläkaren, hua!) och hålla i varsin hand jag och lilla rosen.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: 2-barns-mamman

Åh gud så gott med hemma-gjord glass. Har bara smakat gammeldags vanilj, den var himmelsk. Annars är jag inget stort glass-fan, tycker att det är för kallt den måste vara lite smält. :-)

Svar: Jag gillar, GILLAR verkligen glass så en egen glassmaskin är lite nypa-sig-i-armen-varning på... Men det är klart, den gör sig ju inte själv precis ;)
Little Miss Fix It

2012-11-23 @ 23:01:59
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Annika

Gott med glass! Hoppas den blev bra enligt receptet

Svar: Älska glass, men kocken behöver öva lite på själva ehh.. kokmomentet. Ny sats är planerad!
Little Miss Fix It

2012-11-25 @ 13:09:34
URL: http://Aniiix.blogg.se
Postat av: Ann-Sofie

Mmm, gottigt! Jag tyckte pumpaglassen verkar vara smarrig

Svar: Den har jag inte kommit till än... :)
Little Miss Fix It

2012-11-26 @ 10:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback