Idag öppnar Bloggskolan

Ett samarbetsprojekt som jag hört talas om och spänt väntat på är nu äntligen lanserat, idag slår nämligen Bloggskolan upp de digitala dörrarna. Det är Trendenser-Frida, UnderbaraClara och Annakarin Nyberg som utökat sin föreläsning i hur man fixar sin jobby, alltså gör bloggandet från hobby till jobb. Kursen är nätbaserad och kostar 249 kr inkl moms per person och ger en person behörighet till kursmaterialet under 60 dagar. I Bloggskolan diskuteras det bland annat smarta tips och vanliga fallgropar i bloggosfären och hur man kan skapa lönsamhet utöver banners och inte minst vikten av att sätta sig in i den lagstiftning som råder.
 
Jo, jo, det känns som om det är dags för Little Miss Fix It att sätta sig i skolbänken och med hjälp av dessa 90 digitala sidor och 10 föreläsningsfilmer bli lite klokare, och rent av sluta jobba gratis med bloggen... Är det nån som vill bli min klassis?
 
Foto: pressbild från Frida/Trendenser

Kommentarer
Postat av: madeleine

jag vill bli din klassis!

tycker att det är ett sjukt bra initiativ och alla som har en blogg har väl tänkt någon gång; tänk om bloggen kan bli mitt jobb? så jag kommer definitivt signa upp! är lite ledsen att jag missade föreläsningen som var i växjö, var den bra?

Svar: Hej MadeleineUrsäkta sent svar. Det känns som om man får lite kött på benen i bloggskolan även om den nog är allra matnyttigast för färska bloggare. Men även en gammal räv som jag fick i a f en spark i baken ;)
Jag var bara på Frida/Trendensers del och hon är ju superduktig och väldigt inspirerande så om du har tillfälle att lyssna någon gång så gör det.
Little Miss Fix It

2012-11-21 @ 08:22:41
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com
Postat av: Jessica

Det där ska jag kika närmre på. Låter superspännande.

2012-11-21 @ 08:42:10
URL: http://retrolyckan.blogg.se
Postat av: Karin O

Håller med ovanstående:)

2012-11-21 @ 10:11:59
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Eleni

Oh vad bra! Jag blir gärna din klassis :)

Svar: Härligt! :)
Little Miss Fix It

2012-11-21 @ 18:13:25
URL: http://Http://endolia.blogg.se
Postat av: Annakarin

Tack för att du lyfter vår satsning! Det var varit en spännande dag med all trafik som har ställt till det för oss! Jag har suttit med programmeraren som har gjort sitt bästa för att lösa det hela... Vi får hoppas besökstrycket lättar en aning i morgon så alla intresserade får bättre förutsättningar att utforska den. Än en gång, varmt tack.

Annakarin

Svar: Så otroligt roligt för er Annakarin. Tror att prisnivån blev helt rätt för att nå ut till många. Lycka till i fortsättningen med!
Hälsningar
:.sara
Little Miss Fix It

2012-11-21 @ 19:43:13
URL: http://www.annakarinnyberg.se
Postat av: Michelle

Vilken enormt bra idè! Och bloggen är jätte fin!^^

2012-11-21 @ 21:47:28
URL: http://Wildinsthlm.blogg.se
Postat av: meh.blo.gg

Jag hänger på! Gillar din blogg mycket!

Svar: Vad kul, alltså både bloggskolan och gillar! :)
Little Miss Fix It

2012-11-21 @ 23:13:55
URL: http://meh.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback