En lugnare tisdag med lite julmys

Det verkar som om hon kör varannandagsprincipen vår lilla Marsipanros. Igår var hon vaken praktiskt taget he-ela dagen och idag har hon sovit middag i över tre timmar nu...
 
Så fort hon faktiskt somnade drog jag fram tejpen JULMYS från IKEA, som jag sprang på efter en lunch på varuhuset i förra veckan, och började pyssla som en dåre. Man vet ju aldrig när hon vaknar liksom och när hon gör det så kan jag glömma att sitta ner och leka med tejper. Inte har hon ärvt vare sig mitt tålamod eller förmågan att roa sig själv om man säger så. Vad det blev får ni se om någon vecka sådär men jag kan säga så mycket som att det har en touch av jul över sig (vilken skräll).
 
Jahaja, eftersom hon fortfarande sover och jag har lite julstämning i kroppen så kanske jag ska värma på glöggen... eller inte. Vore det inte för bloggen så hade jag aldrig börjat julpyssla i oktober, det är ju helgerån. Men å andra sidan, om jag inte vore mammaledig så hade julen redan avverkats under sommaren på jobbet så det här är ju ett steg i rätt högtidsriktning. Man behöver förresten inte nödvändigtvis julpyssla med den här tejpen, den är ju hur fin som helst precis hela året runt.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Lotta

Imorgon är det den 24 oktober...så snart börjar nedräkningen! Visste inte att även Ikea säljer tejp, och till ett mycket vettigt pris, och dessutom jul-snygg. Ska bli spännande att se ditt "jul-pyssel".

2012-10-23 @ 19:57:28
Postat av: Johanna

Det är aldrig för tidigt att börja med julpyssel, känns skönt att få se att någon annan är sugen :) Tack för insprationen. Detta var mitt första besök på din fina blogg men jag kommer garanterat tilbaka. Glad tisdag!

Svar: Tack Johanna och välkommen åter!
Little Miss Fix It

2012-10-23 @ 21:16:44
URL: http://candoredesign.se
Postat av: Jessica

Oh jag som faktiskt hade glöggpremiär idag:) annars kan julen vänta lite lite till:) Gillar tejpen, känns lite hemgjord sylt sådär på något sätt. Må gott!

2012-10-23 @ 22:35:01
URL: http://www.jessimfine.se
Postat av: Lisa

Jag som var på IKEA igår - att jag kunde missa den fina!

2012-10-24 @ 18:40:07
URL: http://www.pyssellisasblogg.blogspot.se/
Postat av: Emily

Vad kul, vill med börja julpyssla. Men tror sambon blir tokig på mig om jag skulle börja redan nu :P Vad är det du pysslat ihop idag? Kommer bli spännade att se resultatet :)

2012-10-24 @ 19:29:20
URL: http://positiivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback