H&M + Unicef = All For Children

Här har det mammahängts big time idag och efter att vargtimmarna klingat ut här hemma sitter jag nu och njuter av att läsa alla underbara kommentarer från nya och gamla läsare. Vad vore bloggen utan er?! Mmm, fredagsmys.
 
Igår kl. 10 slogs portarna upp till H&M's webshop och försäljningen av den nya kollektionen All for Children i samarbete med Unicef började. Jag hängde på låset för att få tag i ett lektält och en ljuvlig liten satin & tyllskapelse till Marsipanrosen. Ja jag vet, hon är tre äpplen hög, och kan knappt hålla nacken stadigt än mindre leka i ett tält, men jag säger bara. Hur sött? Så istället för att vänta på att de skulle säljas slut och för att sedan i bästa fall när ongen kryper leta efter det på Tradera till dubbla priset så tänkte jag som sagt slå till direkt.
 
Tydligen så hade jag inte tillräckligt vassa webbshops-armbågar för i min varukorg landade inget mer än klänningen i strl. 92, så nu har hon att växa i. Såattsäga.
Jo, jo. I vår är det jag som hänger på Tradera och fram tills dess är det väl bara att börja spara barnbidraget då.
 
Foto: eget kollage av produktbilder från hm.com

Kommentarer
Postat av: Tippbritta

Jag hade samma tanke...men har fått en annan ide. Gör ett själv! Hittade ett superfint som inspiration, kolla in hos mig om du vill se:)

Trevlig helg!

//Ida

Svar: Tack för tipset Ida! Hamnar direkt i mappen "projekt-jag-skulle-vilja-göra-men-inte-har-tid-för-så-bättre-att-spara-pengar-och-köpa-nåt-liknande-nuförtiden" haha. Fin helg och kram till dig med!
Little Miss Fix It

2012-10-20 @ 06:17:15
URL: http://tippbritta.blogspot.se
Postat av: Petra

Jag ville också ha tältet, men först stod det kommer snart för att sedan ca 1020 vara slutsålt! Men kanske du sm är händig vill göra ett till mig för försäljning, jag tänkte när du ändå va på gång :)

Svar: Ingen dum tanke Petra! (men jag försökte att inte tänka den för jag har oavslutade projekt så det räcker och bli över här hemma...) ;)
Little Miss Fix It

2012-10-20 @ 10:55:45
URL: http://frkarp.nu
Postat av: Sophie

Så bra att de gör sammarbete med unicef! :)

2012-10-21 @ 11:44:32
URL: http://sophiethatsme.blogg.se
Postat av: anna m ludde

Skulle säga "gör ett själv" men ser att jag inte var först med den tanken... I min mapp "saker-som-jag-ska-sälja-i-min-webshop-när-den-blir-klar" mapp. ;-)

2012-10-21 @ 11:46:11
URL: http://annatotti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback