DIY utklädningslåda

De två julklapparna som nådde störst popularitet var faktiskt de jag hade gjort själv. Den ena var utklädningslådan till mannens brorsbarn och den här idén behöver man inte vänta med till jul, den passar faktiskt perfekt till vilket presenttillfälle som helst, gärna till syskon som inte har allt för stor ålderskillnad. Eller så skippar man hela presentbiten och kör bara ett helgpyssel tillsammans med ungarna. Vem minns inte utklädningslådan som fanns hos kompisen eller på lekis som barn?
 
Man behöver:
  • En koffert, resväska eller annan praktiskt låda. Kappsäck klingar ju bra i Pippi-fantasters öron...
  • Kläder - ju mer karaktär desto bättre. Glittrigt, glansigt eller kanske gubbigt?
  • Accessoarer - bälten, flugor, slipsar, mössor, handskar, halsband, hattar!!, skor, glasögon, väskor, hårdekorationer, scarfs, klämörhängen, armband, en käpp, paraply... Bara fantasin sätter stopp och än en gång ju tjusigare (e. g. glittrigare och färgglatt) desto bättre.
 
Fyll utklädningslådan med allsköns ting, börja med att rensa i din egen garderob och räcker inte det så ta en runda i en second hand-butik eller varför inte på lågpriskedjornas januarirea? Där finns mycket glittrigt vill jag lova. Se sen fram emot många glada skratt och personligheter som dyker upp hos både barnen och dig! När även halsband och glasögon åkte på den här lille killen så uppenbarade sig plötsligt Rut från Änglagård-filmerna. Bara en sån sak.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Bodil-Smia

Men åh. Det där har vi pratat om att fixa men helt glömt bort. Tack för påminnelsen. Här ska genast loppis-letas en koffort.

Svar: Ja gör't, det är väldigt kuligt pyssel!
Little Miss Fix It

2013-01-10 @ 22:46:56
URL: http://photografibutiken.se/bloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback