Cirkus Zetterström - presenter och summa summarum

Namngivningsfesten blev precis det lättsamma kalas och umgänge med familj och vänner som vi hade önskat oss och hoppades på! Det känns verkligen som en tillställning att bära med sig i hjärtat och tänka tillbaka på med ett leende under lång tid framöver. Vilken underbar solskensdag helt enkelt! Något jag inte nämnt är ju prensenterna, för naturligtvis var det ett kalas fulllt med paket. På begäran hade vi en önskelista men uppmuntrade samtidigt gästerna att ge det dom själva ville och det var kul för Marsipanrosen fick allt annat än gammalmodiga sparbössor i tenn. Vinbärsbuskar och en gotländsk ros, signerat matchställ från pappans favoritfotbollslag, fantastiska träleksaker att slita på länge länge och praktiska möbler att växa med för att nämna några. Själv önskade jag mig en cykel och har just nu det angenäma problemet att välja vilken jag vill ha.
 
Den lilla huvudpersonen däckade efter all uppståndelse och mustacherna slokade framåt kvällen när bålen för länge sedan var urdrucken. Oj vilket party. Några har kommenterat och velat ha mer specifika redogörelser av dekorationer(?). Vad är det ni vill veta, något särskilt ni tänker på? Mejla på littlemissfixits(a)gmail.com eller lämna en kommentar så ska jag ordna steg-för-steg-inlägg i sann Little Miss Fix It-anda.  Nu tackar clownen för sig, för den här gången.
 





Foto: Sara Zetterström & Alice Linder, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Natalie

Underbara bilder från kalaset! Man blir alldeles pirrig av solsken, härliga bakverk, glada människor och fina omgivningar!

Svar: Precis så vill jag inspirera Natalie. Precis så!! :) Kram
Little Miss Fix It

2013-05-28 @ 09:44:02
Postat av: Sofia

Fina bilder :-D

Svar: Tack! <3
Little Miss Fix It

2013-05-28 @ 13:49:12
URL: http://www.acordingtosofia.se
Postat av: JW

Vilken fin bild på dig Sara. Du vet att jag gillar ditt engagemang och tro mig, jag känner på mig att det var många sena kvällar. K r a m

Svar: Tack vännen! Takes one to know one. Vet att du inte hade lämnat en endaste detalj åt slumpen... ;) Kramkram
Little Miss Fix It

2013-06-03 @ 04:21:20
URL: http://www.jennywik.blogspot.co.nz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback