Röster i radio och rumsrockader

Hej hopp och äntligen fredag! Vi har bestämt oss för att trotsa bacillerna och är i full gång att packa ihop oss för en tur till torpet. Veckan har segsnoret till trots gått i rasande fart och jag har så smått börjat med nästa projekt här hemma. Nämligen barnrummet.
 
För ett år sedan kändes behovet av ett eget rum till Marsipanrosen väldigt avlägset (ja minst 1-2 år tänkte vi, oceaner av tid) men sedan hon föddes så har liksom tiden börjat ticka dubbelt så fort och plötsligt står vi här idag (längdmässigt max en tjärn, I tell you) med behov av ett barnrum där man kan låta ongen sova i fred och samla hennes saker som svämmar över i hela lägenheten. Men eftersom vår trerummare redan är den där inredda vinden som man annars läser inredningsreportage om att ägarna "öppnar upp till och på sätt dubblerade sin bostadsyta" så blir det liksom en trestegsraket och/eller rockad så fort vi vill göra om här hemma. Så nu åker kontorsdelen ut i vardagsrummet (till tredje burspråket av tre, eller ja vi har fem men två är mer eller mindre permanent upptagna av kök och soffa) och gästsängen vet vi ännu inte om den ska fortsätta vara en del av barnrummet eller om det ska bli en dagbädd i vardagsrummet eller helt enkelt åka ut med rumpan före (guuuu vad vi har använt den. Not.).
 
Att planera ett barnrum är ungefär som att äta sockervadd eller ligga i en hängmatta under svajjande söderhavspalmer - inte jobbigt alls. Snarare helt fantastiskt roligt faktiskt. Vill du ha lite tips i ämnet pratade jag passande nog om just att inreda barnkammaren i min senaste medverkan i Din förmiddag/P4 Kalmar. Du kan lyssna här och i vanlig ordning kommer jag in efter nyheterna i minut 27 eller så.
 
I inspirationsmappen ligger bland annat den här bilden från ljuvliga Littlephant. Älskar't.
 
Foto: Pressbild med tillåtelse av Littlephant

Kommentarer
Postat av: tantkanth

Vilken grym radioröst du har!

Svar: Åh, tackar!! :))
Little Miss Fix It

2013-06-13 @ 13:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback