The Youngsters-plåtning bakom kulisserna

Så fort vi nämnde något om vår förestående malmöresa för någon så har Boosan högt och tydligt inflikat: - Hallå, Boosan ska modella! (var fick hon det ifrån liksom)
 
Jo, jo. Kommer ni ihåg att jag skrev att familjen Z skulle komma att vara en speciell del av nya webbutiken The Youngsters? Vi åkte nämligen ner till Malmö för att vara med på en produktplåtning och detta verkar vara något som den lilla treäpplaren snappat upp långt i förväg. Tidigt som tusan tvingades vi aka semesterfirarna upp för att köra söderut i tisdags.
 
Location för dagen var Gulleds showroom med Magis, Hay och Tom Dixon så långt ögonen når! Och i tisdags alltså en taggad Marsipanros och massa härlig inredning från kommande nätbutik. Heja Geneviève!
 
 
Att få en tvååring som visserligen bestämt fått för sig att hon skulle modella (vad det nu riktigt innebar i hennes ögon förtäljer inte historien, men nu vet hon på ett ungefär tror jag) att göra precis som en vill efter två timmar är cirka lika enkelt som att parkera en elefant i en tändsticksask. Men med tålamod, list och en hel del Ahlgrens bilar så gick det riktigt bra till slut (tvååringsmodellandet alltså, elefantparkeringen har jag inte testat).
Här kommer några bakom kulisserna-bilder och Kimme - fotografen, han är liksom ett apple of my eye sedan tidigare, så lätt att jobba med. Boosan var inte helt svårflörtad heller som ni ser på sista bilden.
 
Foto: övre bilden egen mobilbild, de nedre Kimme Persson
 
Snart, snart är det dags för butiksöppningen och har du inte anmält dig till nyhetsbrevet så är det hög tid kan en tycka. Om inte annat för att få en skymt av utvalda medlemmar i familjen cirkus bland alla fina grejer. Just denna familj ska nu packa kärran för att slå upp tältet på annan ort en tid. Gotland, nu kommer vi!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh spännande :D

2014-08-08 @ 10:45:55
Postat av: Kranar

Mysig dag och miljö för den lilla.. :)

Svar: Ja, det var en jätterolig dag och Marsipanrosen pratar fortfarande om godisbilarna hon fick i hatten av fotografen. Tydligt vad som gjorde mest intryck ha-ha ;)
Little Miss Fix It

2014-08-14 @ 14:56:17
URL: http://kranar.wordpress.com
Postat av: Susanne

Åh! Finns den orange klänningen med kanin (?) på även för vuxna? :-)

Svar: Ha-ha, nej jag tror inte det Susanne men kolla med ziggys.se där den kommer ifrån!
Little Miss Fix It

2014-08-17 @ 16:58:08
URL: http://plateofcupcakes.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback