Små glimtar av min jul

Jag visste ju att det skulle bli en annorlunda jul i år, nedskalad och med vissa (läs ganska stora) element av flytt, däremot hade jag inte räknat med att bli magsjuk. Min julafton tillbringades på övervåningen där jag låg i karantän (tack gode gud att vi flyttat och numera har två toaletter, just sayin'), dessutom fortfarande inget internet och ingen TV. Okej, jag kan ju inte beskylla Telia för magsjukan men att misslyckas med installation av tv och internet två dagar innan jul gjorde att min afton i karantän blev aningens längre och tråkigare än brukligt. Ett par korta besök på nedervåningen hade jag dock ork för, främst för att föreviga Boosans första jul i Hundraåringen.
 
 
 
Idag har det varit en typiskt lugn och skön juldag, Marsipanrosen har kört mostermys och julklappsläsning av gammelmormor Maj-Britt. Jag har fått behålla alla måltider och vi håller fortfarande tummarna för att resten klarar sig, so far so good! God fortsättning kära läsare, när jag är helt återställd ska jag ta en rejäl sväng med kameran i mitt nya residens.
 
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Anna

Men usch då, magsjuka är inget kul. Krya på dej.
Hoppas att de andra klarar sej.
God fortsättning.

Svar: God fortsättning och tack! Som genom ett under blev ingen annan dålig och jag var på benen redan dagen efter, men otur - jo vars!
Little Miss Fix It

2014-12-26 @ 00:50:35
Postat av: Lotta

Din stackare! Magsjuka på julafton, vilket elände. Håller tummarna att nyårs afton och det nya året blir mer hälsosamt och friskt för dej o din familj. Gott Nytt År! Kramar i massor :)

Svar: Men eller hur! Lägg där till ingen tv, förstå hur nära döden jag var! ;) 2015 kommer starta lite väl intensivt på jobbfronten för min smak men sen kan det bara bli bättre! :) Stor kram tillbaka Lotta!
Little Miss Fix It

2014-12-27 @ 00:05:45
Postat av: Kristina

Hejhej! Så fint det blir med ny huset. Vi håller också på att flytta, dock bara till lägenhet men spanar ändå lite nya möbler. Det fina soffbordet med mässingsfötter (?), var kommer det ifrån? Tack för en mysig blogg och mycket inspo!

Svar: Hej och tack! Vad roligt med flytt, det är himmel och helvete men skönt med en omstart emellanåt tycker jag. Bordet med mässingstassar heter om jag inte minns fel LÖVBACKEN från IKEA, vet ej om det vita finns kvar dock. Tack för att du läser och kommenterar!
Little Miss Fix It

2015-01-03 @ 23:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback