Happy Friday!

Efter ett par jobbdagar på flykt från baciller vadar jag åter i bakteriehärden här hemma. Jag sitter och planerar en s k location [lö'käSHən]. Alltså en inredningslösning som ska plåtas i verkligheten, i köttet hemma hos någon, och inte i en studio. 
 
Vanligtvis brukar jag ju påa Kom In-podden vid det här laget men Hildur och jag har det båda lite hektiskt så vi ska spela in nytt först imorgon, som en liten påse lördagsgodis dyker alltså avsnitt nummer 14 upp. Håll utkik.
 
Nåväl, åter till dagens projekt. Alltså, så igår när jag kom hem efter kl 21 stövlade jag in hos en tjej och mätte hela hennes söta lilla lägenhet. Helt normalt. Nu sitter jag och tänker ut fiffiga lösningar för att effektivisera en sådan liten yta för att man exempelvis skulle vilja bjuda hem ett kompisgäng på middag, fast man bor i en skokartong, utan att någon får äta i duschen liksom. Kul är det, kreativt och svårt. Det är min fredag det, hur ser er ut?
 
Hittade en gammal bild från livet långt innan Marsipanrosen. Då var det dekadent värre med laddkablar i slickhöjd och tavelramar av glas i sängen. Jo,jo. Men fint kaos på något vis. Nålar och sidenband, tumstock, inredningsmagasin, mama-krokar, mintiga väggar och en jobbkavaj storlek mannen mitt i alltet. Det hade varit kul att veta vad jag hade för planer just där och då. Att få upp tavlorna på väggen torde ju vara prio ett kan man ju hoppas (fast de står på Jesper sida så kasnke inte ändå)... Så här stökigt har vi aldrig nu för tiden. I miss those days. Äsch, ni gick inte på den va? Happy Friday!

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Trevlig helg!

Svar: Tack detsamma Nilla!
Little Miss Fix It

2014-01-31 @ 08:57:42
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Erika

Ingen podd idag, så tråkigt :(
Det är bästa starten på helgen!
Tåget hem på fredag em, en kanelbulle och kaffe och ett nytt podavsnitt att lyssna på!
Jag får kanske spara det till nästa fredag då och köra en dubbel! (tågresan är tyvärr tillräckligt lång för 2 avsnitt...)

Trevlig helg!

Svar: Nu har du fått genomlida två fredagar utan podd så jag hoppas att dagens avsnitt gladde dig lite extra ;)
Kram och trevlig helg!
Little Miss Fix It

2014-01-31 @ 13:26:27
Postat av: Erika

;)
Det slumpade sig så fint att jag inte hunnit lyssna och hade 3 sparade avsnitt till helgens roadtrip, perfekt sällskap i bilen!!
Tack för bra underhållning!

Kram Erika

Svar: Lyllos dig! ;)
Tack för att du lyssnar!!
Little Miss Fix It

2014-02-18 @ 13:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback