4 fina favoriter från IKEA

Eventuellt kan jag ha drabbats av saxmani. För jag har definitivt redan saxar så det räcker och blir över, ändå är det liksom klippt (hej Göteborgsvits) så fort jag får korn på en ny vasseggad snygging. Nu är det nyheten FULLFÖLJA från IKEA som jag villhöver, och det var väl inte en dag för tidigt med en fager variant då det varit rätt påvert när det kommer till saxestetiken hos möbeljätten. Stil & form känns som en mix av två storsäljare från danska HAY. 3-pack gelpennor , en stilren tejphållare, och en skrivbok, alla från serien FULLFÖLJA i pappersshoppen, kan gärna göra saxen sällskap på sin väg till mitt skrivbord. Jag är på gränsen till osund när det kommer till vilken sax jag använder var, fråga Jesper (och han kommer gnälla dig trött). Använder du olika saxar till olika ändamål eller kör du mer musketörstil - en för alla..?
 
Foto: eget kollage av produktbilder från ikea.se

Kommentarer
Postat av: Anna T

Min tygsax rör man inte! Saxen i badrumslådan får väl inte användas till vad som helst heller 😉

Svar: Ha-ha, word sister! ;)
Little Miss Fix It

2014-10-31 @ 00:44:42
Postat av: Min Klockaregård

För mig har saxarna olika funktioner.
För resten av familjen - "den som ligger närmast gäller"-principen.
Ungefär så. ;)

Måste också tillägga - Villhöver - Grymt ord som kommer användas mycket framöver.

Kram Nina

Svar: Papperssaxar, tygsaxar, hårsaxar, snyggsaxar, trädgårdssaxar... Listan kan göras lång förutom de vanliga hushålls- och badrumssaxarna då. ;) Visst är det mycket en villhöver!!? Ha en fin helg! Kram :.sara
Little Miss Fix It

2014-10-31 @ 18:58:33
URL: http://www.minklockaregard.wordpress.com
Postat av: Kattis

Tycker om ordet "villhöver" och älskar saxen! Alltså Ikea, va dom kan! Och vilken himla tur att det inte finns ett varuhus i min lilla stad! Tycker i alla fall min kille och vårt gemensamma konto. :)

Svar: Ha-ha-ha, jag skummade svaret och uppfattade först att ni hade det stora blå i er stad men nu fick jag hela kontexten. Jovars, J önskar nog också att vi inte bodde i en IKEA-stad ibland (läs: sjukt ofta) ;)
Little Miss Fix It

2014-11-01 @ 21:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback