3 nyförälskelser och en ikon

Eftersom den senaste veckan varit så gles på uppdateringar tänkte jag ta igen det nu, ketchupeffekten ni vet.
 
Jag hade en lista lång som Kinesiska muren i mobilen med butiker som skulle betas av i Stockholm under gårdagen men tre kassakvitton senare insåg jag att jag fick hejda mig för att överhuvudtaget kunna stänga resväskan. Nytt hus, nya behov liksom.
 
Min ekollonodling expanderade under hösten och det är dags att gå från vattenbad till vas för de små telningarna, hittade via en odlingskollega på Instagram ett 3-pack passande vaser. Den grovstickade tröjan skrek "vinter i Hundraåringen, du villhöö-ööver mig" och nu bor jag i den (har inte adressändrat dock). Naoto Fukasawas ikon till CD-spelare har jag suktat efter i ett decennium, närmast ett köp kom jag i Berlin 2011 men kände väl då att CD:n var på avpolletering. Superlogiskt att köpa en fyra år senare kan en ju tycka men mer om detta i ett senare inlägg. Sist men inte minst så var det slagsmål om tvålen på hotellet, blev som besatt av lukten och len som en bebisrumpa av produkterna. Geranium får gärna bli min signaturdoft 2015.
 
 
 
Stickad tröja från H&M, radio/CD-spelare från Muji, 3-pack småvaser H&M Home - Foto: Charlotte/Stories by me (bild lånad med tillåtelse av fotografen). Orla Kiely-produkternaMiss Clara gav kropp & själ ett stråk av kontinenten och fick mig att dofta mig yr.
 
Under helgen ska vi göra en insats för att röksanera Hundraåringen, jo det får nog också bli ett eget inlägg om den lilla incidenten, och packa upp de sista kartongerna (de sista kartongerna som inte är de 15 kartonger som står i det som vi kallar förrådet alltså) och enade jobba för att avsätta den lilla diktatorn som enväldig mat - och sovklocka. Inget märkvärdigt alltså (vem försöker jag lura?), men först ska vi fredagsmysa och när jag frågade Boo vad vi skulle göra då sa hon: "vi ska sitta i din och pappas säng, i pyjamas, och dricka smoothie". Så här ska göras smoothie.
 
Fin fredag önskar jag er!

Kommentarer
Postat av: Lis

Roligt! Jag har själv suktat över cd-spelaren i århundraden men ändå inte kommit till skott. Nu känner jag att det är dags!

Svar: Ja, visst är det, och sådan glädje när man suktat så länge, den har redan gått varm här hemma - Mamma Mu rockar. Så gör't bara. :)
Little Miss Fix It

2015-01-16 @ 20:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback