Drömkåken

Första veckan - om vi hade fått en krona för varenda genomblötande kvist på golvet på nedervåningen i Hundraåringen så hade vi förmodligen inte haft ett sjusiffrigt lån på banken idag. Ommansägerså.  
 
Andra veckan - börjar misstänka att golvlist och foder inte ingick i den senaste renoveringen. Nej, börjar starkt misstänka att de sattes upp i all hast innan husvisning, med hjälp av smörkniv och synål ungefär.
 
Tredje veckan - en morgon får vi en kalldusch, bokstavligen. Tydligen kan en duschblandare läcka så mycket att den tömmer varmvattenberedaren till ett medelstort hushåll 
 
Fjärde veckan - vi får böckling till kvällsmat. Det är bara det att det är Hundraåringen som agerar rök och vi som är sillarna. Du hittar hela storyn här.
 
Femte veckan - vi blir med husdjur. Ofrivilligt. ja, och hade det varit frivilligt och jag inte varit pälsallergiker så hade jag kanske snarare tänkt mig en katt som matchar inredningen och inte en råtta modell större i sopskåpet. Ny kontakt i telefonboken, under A som i Anticimex.
 
Sjätte veckan - Jesper skaffar sig ny frisyr när han städar bakom spisen. Någon mindre släkting till ovan nämnda husdjur har vässat tänderna på elkabeln. Numera är huset byggt med smörkniv och synål samt fogskum. I den affären gick vi nog +-0 mellan fogskum, ny kabel och uteblivet frisörbesök. Och är lite tacksamma att han överlevde stöten förstås.
 
Nu har det varit lungt ett tag (peppar, peppar) och vi skrattar hellre än gråter åt denna komedi, för från Jesper är det inte så långt till "Göran" och kallar ni mig för "Tina" så är det faktiskt på pricken som i filmen (från 1993) med samma namn.
 
Och förresten, appropå humor. Idag 10.15 ringde de från förskolan och sa att Boo hade feber. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
 
Mobilbild: Sara Zetterström för Svensk Film typ

Kommentarer
Postat av: Den där Victoria

Vilken tur att ni kan skratta åt eländet, ibland är det inte bara härligt att bo i hus, tur att det goda överväger iallafall.

Svar: Nä, ibland är det bara inte härligt att bo i hus. Det fina citatet tar jag med mig :) Men oftast är det riktigt gött!
Little Miss Fix It

2015-03-18 @ 18:03:07
URL: http://www.dendarvictoria.se
Postat av: Petra

Onej, det låter verkligen tragiskt men ni verkar ju ta det med någorlunda glatt humör iallafall. så hemskt!

Svar: Vissa tillfällen har ju verkligen inte varit så roliga just i stunden men backar man ett steg så är det faktiskt lite komiskt, precis som en tramsig film ;)
Little Miss Fix It

2015-03-19 @ 09:23:50
URL: http://frkarp.nu
Postat av: jennie

Men are you fakking kidding me? Herre min je, jag förstår att tiden varit lite knapp på sistone. Eftersom du själv kan ha lite humor i misären hoppas jag att det är okej att jag skrattar när jag läser denna roliga text i alla fall... Lider med er och hoppas att Anticimex gjorde ett bra jobb!

Svar: Ha-ha! Ja, de gjorde ett mycket bra jobb. Den där råttan (modell mindre ponny) har jag tack och lov inte sett mer. Och du skratta så mycket du orkar, livet är för kort för att låta bli ;)
Little Miss Fix It

2015-03-19 @ 09:58:36
Postat av: Anonym

Besiktningen?

Svar: Oh well, det är väl egentligen inga saker som borde uppdagats i besiktningen utan bara lite maximal otur blandat med hundra år av trä och sten ;)
Little Miss Fix It

2015-03-19 @ 18:38:37
Postat av: Johanna

Lite nedsidan av att köpa gammalt hus, för att väga ned all den charm ett sådant hus för med sig. Fint att du har humorn i behåll i det hela, lite underhållande att läsa trots att jag tycker synd om er!

2015-03-25 @ 16:29:12
URL: http://johannaarntzen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback