Igår var idag imorgon

Den här veckan har höstterminen verkligen dragit igång så jag tänker inte vara sämre. Men det är onekligen lite segt för jösses vilken semesterledighet jag haft som ni kanske har märkt eftersom bloggen ekat tom i många veckor. Men nu, dags att ställa väckarklockan igen och planera hösten och början på resten av livet liksom. Semestern känns redan långt borta hur det nu är möjligt och värmen då, den förrädaren, som om den gått på en termostat slog den över till höstsvalka bara vi tänkte ordet vardag i förra veckan. Men jag var inte riktigt färdig känner jag, blev lagom överrumplad. Sommaren, kom tillbaka, allt är förlåtet.
 
Befinner mig överallt och ingenstans just nu. Jag har ett skolbarn (förskoleklass förvisso, men ändock ett skolbarn), jag renoverar nyss nämnda skolbarns rum, jag bollar frilansuppdrag med sökandet efter en deltidsanställning och jag håller på med ett nytt projekt/företag. Däremellan föröker jag hålla mig i form, ta in offerter på nästa större husrenoveringsprojekt och funderar samtidigt över varumärket Little miss fix it och peronligutvecklar skiten ur mig själv. Det är precis så överväldigande som det låter. Men så, nu är sommarplåstret draget och imorgon är idag igår. Och jag bloggar igen!
 
Häpp!
 
Följ mig gärna på instagram @littlemissfixit
 

Kommentarer
Postat av: Camilla Persson

Kan nog vara skönt med semester även från sociala medier och bloggandet ibland med, kul att du är tillbaka iallafall 😌

Svar: Ja, det blev så enkelt när mitt mobilabonnemang började strula första semesterveckan och gjorde att jag inte kunde surfa/blogga 😇
Känns bra att vara tillbaka ❣️
Little miss fix it

2018-08-22 @ 15:44:22
URL: http://xamiilla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback