Formforum utan kamerasladd

Mot alla odds (för att vara lite dramatisk) har jag pallrat mig till Stockholm och totalt pillertrillad har jag även tagit mig igenom ett snabbbesök på Hem 2010-mässan och även första etappen av de två dagarnas fullspäckade program av Formforum. Vi är ett trettiotal inredningsbloggare (yay!) som nu tagit del av bl. a produktpresentationer och kommande trender. Jag har gjort ett generalfel i bloggosfären och glömt kortläsaren till kameran hemma, jag får skylla på snorhjärna. Bilderna kommer alltså tyvärr låta vänta på sig, men what the heck det finns ungefär 29 andra som kommer blogga om det som står på agendan... Rummet är toppen och med tanke på att jag delar det med tapet- och färgexperten nr 1 så kommer jag snart få veta var den coola tapeten kommer ifrån. I'll keep you posted!



Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Men en bild på den coola tapeten lyckades du få till i alla fall - det verkar som om vi alla får sova med samma ögonlösa, lätt stirrande vargansikte framför oss i natt.

2010-10-10 @ 22:06:04
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: It's a house

Tack för två mycket trevliga dagar! Verkligen jättekul att få ett ansikte på så många bloggare! Och mitt ansikte är lika blodigt idag som igår, vet inte riktigt vad jag har gjort men blöder gör det....



2010-10-12 @ 13:55:47
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Det var så roligt att träffa dig igen Sara! Hoppas du känner dig kryare.

2010-10-14 @ 13:53:48
URL: http://www.inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback